Matei Bogdan
Publicat în 24 februarie 2021, 15:22 / 270 elite & idei

Grațian Mihăilescu: Urban Talks – CityMakers despre orașul frumos

Grațian Mihăilescu: Urban Talks – CityMakers despre orașul frumos

Ce este un citymaker? CityMakers sunt changemakerii urbani. Oameni implicați, care construiesc comunități și proiecte, pentru orașele în care trăiesc și nu numai. România are nevoie de câți mai mulți citymakeri în viitoarea perioadă astfel încât aceștia să contribuie la schimbarea orașelor și transformarea lor în ecosisteme urbane active.
Invitații de astăzi reprezintă zone diferite ale României și ne vor povesti despre unele proiecte pe care ei le desfășoară în orașele din România.
Ștefan Teișanu este manager cultural, reprezintă Centrul Cultural Clujean și este în zona Cluj.
Alexandrina Dinga face așa multe proiecte faine la Iași cu Civica, încât probabil nu mai are nevoie de nicio prezentare.
Adela Trif este arhitect în Craiova și au început să facă proiecte faine acolo de ceva timp prin Step U.P..
Adina Vintan reprezintă Valea Jiului Implicată, iubește Petroșaniul și o să vă povestească despre proiectele din zonă.
Grațian Mihăilescu, când nu este gazda Urban Talks este invitat. El va povesti despre proiectele din Vestul României în care UrbanizeHub se va implica pe viitor.
Marcel Heroiu va modera acest Urban Talk. Ne vedem miercuri la 11 pentru a discuta despre implicare și proiecte care modelează comunități.

https://www.facebook.com/1354903627930090/videos/425661975365456

Ultima ora:

ObservatorGabriel Andronache: Digitalizarea sistemului energetic național: soluții și proiecte inovative pentru o infrastructură energetică modernă

PoliticOana Țoiu, despre victimele violenței domestice: ”Nu poate nimeni în locul lor să apeleze la autorități, însă sunt câteva lucruri care le pot fi de ajutor”

EconomieGabriel Andronache: Digitalizarea sistemului energetic național: soluții și proiecte inovative pentru o infrastructură energetică modernă

ExternRadu Carp: Umbra lui Putin în Italia post-Draghi – între Rousseau şi Montesquieu

SocialNicoleta Munteanu: Povestea româncei care este parteneră într-o companie care are în responsabilitate peste 6 miliarde de euro şi care a dezvoltat singură un program unic pentru copiii din toate şcolile din România

EvenimenteFlavia Popa şi Ciprian Stănescu – Climate Change Summit şi cum schimbăm paradigma mediului

CulturaDan Mircea Cipariu: ORLAN, file de corp și auto-hagiografie

EditorialAlexandru Grumaz: După Putin ultranaționaliști? (III) (lecții din războiul din Ucraina)Club Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe