Adriana
Publicat în 20 martie 2013, 16:04 / 76 elite & idei

Gruia Stoica: Analizăm propunerea de a prelua Rapid Bucureşti

Gruia Stoica: Analizăm propunerea de a prelua Rapid Bucureşti
+ Observator

Miliardarul Gruia Stoica, cel care controlează grupul Grampet din care face parte cel mai mare operator privat de transport marfă pe calea ferată Grup Feroviar Român (GFR), analizează propunerea de a prelua clubul de fotbal Rapid Bucureşti, a confirmat însuşi preşedintele grupului, printr-un comunicat transmis marţi presei.
„A existat o invitaţie la dialog din partea dlui George Copos, pentru cumpărarea clubul de fotbal Rapid, invitaţie pe care am onorat-o cu plăcere, dar care încă nu s-a finalizat prin adoptarea unei decizii. Analizăm în continuare propunerea făcută. Lucrurile sunt încă fluide, iar o decizie nu este încă cristalizată, aşa cum vă spuneam mai devreme. Cu siguranţă că nu voi decide să preiau clubul de fotbal Rapid fără un audit amănunţit. Sutele de mii de fani al Rapidului, dar şi cei aproximativ 9.000 de angajaţi ai Grampet Group, merită o decizie atent cântărită”, a declarat Gruia Stoica.
Preşedintele Grampet, originar din satul gălăţean Toflea, şi partenerul său de afaceri, Vasile Didilă, au o avere estimată la 530-550 de milioane de euro.
GFR, societatea-fanion a grupului pe care ei îl controlează, se află pe lista scurtă a celor interesaţi să preia compania naţională de transport feroviar de marfă BDZ Cargo din Bulgaria.
Articol publicat pe www.viata-libera.ro

Ultima ora:

ObservatorIulian Fota: Urmatoarea rupere de Occident va fi, mai intai, pe vector tehnologic?

PoliticNicușor Dan: Opţiunea mea pentru alegerile de duminică este Partidul Naţional Liberal

EconomieMirela Iovu: Impactul disruptiv al tehnologiei asupra industriei bancare in era post-Covid!

ExternThierry De Montbrial, senior Adviser Club România, a fait de L’IFRI de 2ème Think Tank le plus influent du monde

SocialOvidiu Nahoi: Și dacă, totuși, trăim în cea mai bună perioadă din istoria României?

EvenimenteMireille Rădoi: Biblioteca Centrală Universitară „Carol I” a oferit Înaltei Curți de Casație și Justiție una din cele 8 copii autentificate ale fundamentului legislației moderne – Magna Carta

CulturaCristina Popescu: Emisiunea de mărci poștale „Urși”

EditorialVasile Pușcaș: Un proiect jurnalistic pentru UnireClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe