Bogdan Daradan
Publicat în 4 octombrie 2012, 11:53 / 250 elite & idei

Igor Dodon: Până la alegeri foarte multe schimbări se pot produce în Republica Moldova

Igor Dodon: Până la alegeri foarte multe schimbări se pot produce în Republica Moldova

Liderul socialiştilor, Igor Dodon, confirmă că aseară a avut loc o întâlnire a reprezentanţilor partidelor de centru-stânga. În acelaşi timp, neagă informaţiile precum acestea ar urma să formeze un bloc. Socialistul susţine că este inoportună unirea celore şase formaţiuni cu doi ani şi jumătate înainte de alegeri, potrivit publicatiei moldova.org

„Aseară, într-adevăr, a avut loc o şedinţă comună a formaţiunilor de stânga. Eu personal nu am participat la acea şedinţă, însă a fost un delegat din partea PSRM. Scopul acelei şedinţe şi a altor întruniri de acest fel este crearea unui cadru de comunicare pentru cei care împărtăşesc ideile de stânga în Republica Moldova”, scrie Igor Dodon, pe contul său de facebook.

Socialistul susţine că politicienii de pe dreapta doresc o stângă dispersată. Astfel, liderii de stânga, trebuie dea dovadă de suficient discernământ pentru a dialoga constructiv şi a elabora o strategie de promovare coordonată a unor mesaje politice importante.

„Nu se pune acum problema constituirii vreunui bloc politic. Este un non-sens aşa ceva cu doi ani şi jumătate înainte de alegeri. Până la alegeri, multe, foarte multe schimbări se pot produce în Republica Moldova”, afirmă Igor Dodon.

Ultima ora:

ObservatorVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

PoliticRemus Pricopie: Este politica o profesie serioasă?

EconomieNovel Research, Editura Club România: Trenduri în reglementări financiare

ExternIulian Fota, despre concluziile summit-ului Biden-Putin

SocialMarian Staș, despre criteriile pentru școlile-pilot: Cel mai important e să vrea și al doilea să poată

EvenimenteVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

CulturaFlaviu Predescu: Marile portrete ale lui Nadar. Expoziție la Timișoara

EditorialCiprian Stănescu: Educația viitorului în realitatea mixtă. Top 3 provocări pentru Generația ZClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe