Bogdan Daradan
Publicat în 4 octombrie 2012, 11:53 / 208 elite & idei

Igor Dodon: Până la alegeri foarte multe schimbări se pot produce în Republica Moldova

Igor Dodon: Până la alegeri foarte multe schimbări se pot produce în Republica Moldova

Liderul socialiştilor, Igor Dodon, confirmă că aseară a avut loc o întâlnire a reprezentanţilor partidelor de centru-stânga. În acelaşi timp, neagă informaţiile precum acestea ar urma să formeze un bloc. Socialistul susţine că este inoportună unirea celore şase formaţiuni cu doi ani şi jumătate înainte de alegeri, potrivit publicatiei moldova.org

„Aseară, într-adevăr, a avut loc o şedinţă comună a formaţiunilor de stânga. Eu personal nu am participat la acea şedinţă, însă a fost un delegat din partea PSRM. Scopul acelei şedinţe şi a altor întruniri de acest fel este crearea unui cadru de comunicare pentru cei care împărtăşesc ideile de stânga în Republica Moldova”, scrie Igor Dodon, pe contul său de facebook.

Socialistul susţine că politicienii de pe dreapta doresc o stângă dispersată. Astfel, liderii de stânga, trebuie dea dovadă de suficient discernământ pentru a dialoga constructiv şi a elabora o strategie de promovare coordonată a unor mesaje politice importante.

„Nu se pune acum problema constituirii vreunui bloc politic. Este un non-sens aşa ceva cu doi ani şi jumătate înainte de alegeri. Până la alegeri, multe, foarte multe schimbări se pot produce în Republica Moldova”, afirmă Igor Dodon.

Ultima ora:

ObservatorCristina Popescu: Femei celebre din România

PoliticKlaus Iohannis, ședință pe tema Planului Național de Redresare și Reziliență

EconomieAdrian Hatos: Proiectul bugetului de stat pe anul 2021 așază economia românească pe principii liberale: investiții, reforme, creștere economică.

ExternBogdan Aurescu: nominalizarea lui Andrei Muraru în funcţia de ambasador în SUA este „o alegere excelentă”

SocialIulian Crăciun: Despre scandalul exmatriculării studenților la Drept

EvenimenteNicole Moț: Invitație lansare de carte

CulturaCristina Popescu: Femei celebre din România

EditorialIuliana Stan: Femeia si puterea. Gender balance si succes personalClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe