Bogdan Daradan
Publicat în 11 octombrie 2012, 12:45 / 271 elite & idei

Igor Dodon: Vreau să fiu modern, nu medieval

Igor Dodon: Vreau să fiu modern, nu medieval

Liderul socialiştilor, Igor Dodon i-a răspuns recent lui Voronin că a pleca din PCRM nu înseamnă trădare, ci evoluţie în gândire. “E ca şi cum a-i părăsi Evul Mediu pentru a intra în Epoca Modernă”, a declarat acesta pentru publika.md

Mai mult, socialistul a scris pe contul său de Facebook că Ghimpu nu e departe de Voronin. “Dacă i se pare cuiva că alde Ghimpu şi compania din Alianţă sunt la nivelul Civilizaţiei Contemporane, atunci încă nu au înţeles ce înseamnă civilizaţie şi nivel contemporan”, a declarat Dodon.

Totodată, acesta a menţionat că şi liderul comunist şi cel liberal sunt parte a unui Ev Mediu în plin secol XXI. “Iar cine e la braţ cu Ghimpu, tot medieval devine, oricât de contemporan s-ar consider ape hârtie. Prefer să fiu modern, fără medievalul Voronin şi fără “contemporanul de peşteră” Ghimpu”, a adăugat acesta.

Ultima ora:

ObservatorCristina Popescu: Femei celebre din România

PoliticKlaus Iohannis, ședință pe tema Planului Național de Redresare și Reziliență

EconomieAdrian Hatos: Proiectul bugetului de stat pe anul 2021 așază economia românească pe principii liberale: investiții, reforme, creștere economică.

ExternBogdan Aurescu: nominalizarea lui Andrei Muraru în funcţia de ambasador în SUA este „o alegere excelentă”

SocialIulian Crăciun: Despre scandalul exmatriculării studenților la Drept

EvenimenteNicole Moț: Invitație lansare de carte

CulturaCristina Popescu: Femei celebre din România

EditorialIuliana Stan: Femeia si puterea. Gender balance si succes personalClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe