Bogdan Daradan
Publicat în 11 octombrie 2012, 12:45 / 317 elite & idei

Igor Dodon: Vreau să fiu modern, nu medieval

Igor Dodon: Vreau să fiu modern, nu medieval

Liderul socialiştilor, Igor Dodon i-a răspuns recent lui Voronin că a pleca din PCRM nu înseamnă trădare, ci evoluţie în gândire. “E ca şi cum a-i părăsi Evul Mediu pentru a intra în Epoca Modernă”, a declarat acesta pentru publika.md

Mai mult, socialistul a scris pe contul său de Facebook că Ghimpu nu e departe de Voronin. “Dacă i se pare cuiva că alde Ghimpu şi compania din Alianţă sunt la nivelul Civilizaţiei Contemporane, atunci încă nu au înţeles ce înseamnă civilizaţie şi nivel contemporan”, a declarat Dodon.

Totodată, acesta a menţionat că şi liderul comunist şi cel liberal sunt parte a unui Ev Mediu în plin secol XXI. “Iar cine e la braţ cu Ghimpu, tot medieval devine, oricât de contemporan s-ar consider ape hârtie. Prefer să fiu modern, fără medievalul Voronin şi fără “contemporanul de peşteră” Ghimpu”, a adăugat acesta.

Ultima ora:

ObservatorVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

PoliticRemus Pricopie: Este politica o profesie serioasă?

EconomieNovel Research, Editura Club România: Trenduri în reglementări financiare

ExternIulian Fota, despre concluziile summit-ului Biden-Putin

SocialMarian Staș, despre criteriile pentru școlile-pilot: Cel mai important e să vrea și al doilea să poată

EvenimenteVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

CulturaFlaviu Predescu: Marile portrete ale lui Nadar. Expoziție la Timișoara

EditorialCiprian Stănescu: Educația viitorului în realitatea mixtă. Top 3 provocări pentru Generația ZClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe