OraNoua.ro
Publicat în 6 noiembrie 2013, 19:54 / 170 elite & idei

Ionuț Vulpescu: Am toate motivele să fiu încrezător că și în 2014 guvernul va găsi cele mai bune soluții

Ionuț Vulpescu: Am toate motivele să fiu încrezător că și în 2014 guvernul va găsi cele mai bune soluții

Deputatul PSD Ionuț Vulpescu susține că Guvernul a reușit lucruri foarte bune în 2013, în ciuda unui context economic dificil.

‘Anul 2013 a fost unul dificil, deși este primul după o lungă perioadă în care avem o creștere economică sănătoasă. În ciuda tuturor greutăților încă prezente în economie, Guvernul a găsit resursele bugetare necesare pentru a face bine, atât din punct de vedere economic, cât și din punct de vedere social. Vorbim despre prima indexare a pensiilor după ani buni, vorbim despre reducerea TVA la pâine. S-au deblocat o serie de posturi în domenii sensibile, mai ales în domeniul educației și sănătății, s-a finalizat o serie de investiții de care depinde atât calitatea actului educativ, cât și a celui medical. Este un bun început, și un semn de abordare serioasă și consecventă a priorităților guvernării, așa cum am promis în campania electorală.

Nici anul 2014 nu va fi unul simplu. Sunt o serie de constrângeri, care derivă din realitățile economiei românești, cât și din angajamentele internaționale ale țării noastre. Cu toate astea am toate motivele să fiu încrezător că și în 2014 guvernul va găsi cele mai bune soluții pentru a continua lucrurile bune făcute până acum’, a spus Ionuț Vulpescu.

Ultima ora:

ObservatorHorea Mihai Bădău: Inteligența Artificială – Ce se va întâmpla

PoliticLudovic Orban: La nivelul primăriilor este nevoie de o reechilibrare a bugetelor locale

EconomieSilviu Cerna: Pericolele populismului macroeconomic

ExternClara Volintiru: Taking stock of ‘election season’ in the Eastern Partnership countries

SocialCiprian Negură: Micro-sesiune marca Skills Of The Future

EvenimenteIon M.Ioniţă, Iulian Fota: Dezbatere Historia Live – Rusia şi Turcia în Nagorno-Karabah, consecinţele războiului

CulturaCristina Popescu: Nuduri în pictura românească

EditorialHorea Mihai Bădău: Inteligența Artificială – Ce se va întâmplaClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe