OraNoua.ro
Publicat în 29 noiembrie 2017, 19:11 / 547 elite & idei

Ionuț Vulpescu despre Cristina Stamate: Programele de Revelion vor fi mai sărace fără ea

Ionuț Vulpescu despre Cristina Stamate: Programele de Revelion vor fi mai sărace fără ea

Fostul ministru al Culturii Ionuț Vulpescu deplânge moartea Cristinei Stamate, „o minunată actriță”, adăugând că programele de Revelion vor fi mai sărace fără ea, ca și sala de la Teatrul „Constantin Tănase”.

„S-a stins, în dimineața aceasta, și Cristina Stamate. O minunată actriță de revistă și nu numai. O prezență constantă, până nu de mult, în spectacolele de divertisment de pe micul ecran. Programele de Revelion vor fi mai sărace fără ea, ca și sala de la Teatrul ‘Constantin Tănase’. Dumnezeu să o ierte!”, a scris luni Vulpescu, pe Facebook.

Actrița Cristina Stamate a murit luni dimineață, la vârsta de 71 de ani.

Ultima ora:

ObservatorClaudiu Butacu: România nu poate lipsi de la Solar Decathlon!      

PoliticAntal Lorant: Yesterday we discussed and voted on an important law!

EconomieDaniela Șerban: Companiile incluse în BET AeRO vor fi punctate din acest an pentru interacțiunea cu investitorii, prin indicatorul VEKTOR

ExternMarco Badea: 84 de zile de când a început războiul pornit de Vladimir Putin în Ucraina

SocialAndreea Paul: Meseriile viitorului pentru copilul meu

EvenimenteVictor Vevera: ICI București a organizat prima ediție a conferinței internaționale în domeniul diplomației cibernetice – „Building global digitalisation: creating trust & security through cyber diplomacy”

CulturaDan Mircea Cipariu: Blues & poetry performance, în spațiul La Cave de Bucarest

EditorialMihai Anghel: Domeniile regale ale sufletuluiClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe