OraNoua.ro
Publicat în 17 octombrie 2012, 20:06 / 180 elite & idei

Irina Socol: SIVECO Romania oferă o soluţie informatizată operatorilor din industria aviatică

Irina Socol: SIVECO Romania oferă o soluţie informatizată operatorilor din industria aviatică

SIVECO Romania oferă administraţiilor aeroportuare o soluţie specializată dedicată gestionării informatizate a activităţii interne.

Soluția de Management al Serviciilor Aeroportuare reduce timpul de obţinere a informaţiilor privind zborurile şi aeronavele deservite, timpul de emitere a facturilor către operatori şi de raportare în sistemul financiar-contabil a contractelor şi îmbunătăţeşte comunicarea cu operatorii aerieni.

Prin implementarea Soluției de Management al Serviciilor Aeroportuare, managerii companiilor aeriene câştigă beneficii particularizate pe nevoile de business, de la optimizarea taxării serviciilor aeroportuare, reducerea timpului de staționare, generarea rapoartelor statistice în timp real, până la contabilizarea imediată a profitului înregistrat. Pe de o parte, se produce o îmbunătăţire a fluxului informaţional în cadrul tuturor proceselor din companie. Pe de altă parte, datele introduse în sistem devin accesibile simultan tuturor departamentelor vitale, facilitând luarea rapidă a deciziilor. Astfel, echipele de management au permanent o imagine complexă, reală şi corectă asupra evoluţiei afacerii, controlând deopotrivă activitatea operaţională şi pe cea comercială sau financiară.

Soluţia  asigură desfăşurarea serviciilor de baza şi a activităţilor conexe în conformitate cu standardele  Autorităţii Aeronautice Civile Româna şi internaţionale.

Ultima ora:

ObservatorCsibi Magor: „The enemy of good enough is great”

PoliticAdrian Hatos: Investițiile masive și susținerea economiei private trebuie combinate cu reforme care să eficientizeze și să profesionalizeze aparatul de stat

EconomieGruia Stoica a cumpărat terenul pe care se află fabrica sa de vagoane din Debrecen, Ungaria, în urma unei investiţii de 6,5 milioane de euro

ExternRadu Magdin: Options and possible solutions from an Eastern European perspective

SocialCsibi Magor: „The enemy of good enough is great”

EvenimenteSilviu Nate: „Jordan – A Stable and Peaceful Country in a Turbulent Region. A Review of Jordan’s Policy in the Last Decades and Some Future Perspectives”

CulturaIonuţ Vulpescu: Al cui ziceaţi că e Brâncuşi?

EditorialPetre Guran: „În Hristos v-ați și îmbrăcat”Club Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe