Adriana
Publicat în 7 noiembrie 2012, 11:00 / 132 elite & idei

Iulian Fota: Romania va lucra bine si cu republicanii, si cu democratii

Iulian Fota: Romania va lucra bine si cu republicanii, si cu democratii
+ Observator

Consilierul prezidential Iulian Fota sustine ca Romania va colabora la fel de bine cu Statele Unite, indiferent daca presedinte va fi unul republican sau unul democrat.

„Vom lucra la fel de bine si cu unii, si cu ceilalti. Din 1997 pana acum am lucrat si cu administratii republicane, si cu administratii democratice”, a spus Fota, marti seara, la Digi 24.

Consilierul prezidential a mai declarat ca Romania va fi interesanta si atractiva pentru administratia americana datorita contextului strategic in care se afla tara noastra, relevant pentru SUA.

„Nu imi fac griji cu privire la cine va fi la Casa Alba. Este mult mai important ce va dori sa faca presedintele Statelor Unite”, a declarat consilierul prezidential.

Articol publicat  pe www.ziare.com

Ultima ora:

ObservatorVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

PoliticRemus Pricopie: Este politica o profesie serioasă?

EconomieNovel Research, Editura Club România: Trenduri în reglementări financiare

ExternIulian Fota, despre concluziile summit-ului Biden-Putin

SocialMarian Staș, despre criteriile pentru școlile-pilot: Cel mai important e să vrea și al doilea să poată

EvenimenteVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

CulturaFlaviu Predescu: Marile portrete ale lui Nadar. Expoziție la Timișoara

EditorialCiprian Stănescu: Educația viitorului în realitatea mixtă. Top 3 provocări pentru Generația ZClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe