OraNoua.ro
Publicat în 1 februarie 2017, 19:13 / 237 elite & idei

Kelemen Hunor: Nu cunoaștem textul moțiunii, nu ni s-a solicitat sprijinul; vom decide când va fi momentul

Kelemen Hunor: Nu cunoaștem textul moțiunii, nu ni s-a solicitat sprijinul; vom decide când va fi momentul

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat miercuri că inițiatorii moțiunii de cenzură depuse împotriva Guvernului Grindeanu nu au solicitat sprijinul Uniunii și că o decizie privind susținerea acesteia va fi luată „când va fi momentul”.

„Nu cunoaștem textul moțiunii. Nu au solicitat o susținere pentru această moțiune. Nu ne-au căutat și vom decide când va fi momentul. (…) Încă nu este momentul”, a afirmat președintele UDMR, la Palatul Parlamentului.

Întrebat care va fi recomandarea sa în legătură cu moțiunea de cenzură, Kelemen Hunor a spus că nu poate decide fără să cunoască textul documentului și că așteaptă și soluțiile pe care le propun inițiatorii moțiunii.

„Fără să cunosc un text, fără să cunosc ce propun cei care inițiază moțiunea de cenzură… (…) Cei care propun o moțiune de cenzură trebuie să spună ce urmează a doua zi (…), fiindcă, altfel, mi-e greu să iau o decizie dacă nu știu care sunt consecințele deciziei mele. Despre această moțiune de cenzură este prematur să discutăm. Mult mai important este ce se poate face în acest moment cu ce s-a întâmplat. Dacă acele proceduri pot fi schimbate, dacă se poate discuta foarte urgent în Parlament, fiindcă într-adevăr această procedură este de neacceptat”, a mai afirmat președintele Uniunii.

Ultima ora:

ObservatorMireille Rădoi: Micul Paris la Biblioteca Centrală Universitară „CAROL I”  

PoliticKelemen Hunor: Acest guvern rămâne şi va face treabă până în 2024. UDMR nu va vota nicio moţiune de cenzură

EconomieCristian Grosu: Săptămâna care modelează Europa și România ei

ExternAntonia Colibasanu: What the EU’s Green Deal Means for Europe and Russia

SocialAdrian Hatos, la dezbaterea despre meditații organizată de Societatea Academică din România

EvenimenteMireille Rădoi: Micul Paris la Biblioteca Centrală Universitară „CAROL I”  

CulturaCristina Popescu: Pictorul Dimitrie Știubei, un pictor de …marcă

EditorialTeodor Baconschi: D-ale pandemiei. Un final cu repetițieClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe