OraNoua.ro
Publicat în 6 decembrie 2017, 19:12 / elite & idei

Kelemen Hunor: Regele Mihai I a fost un model de demnitate umană și de verticalitate

Kelemen Hunor: Regele Mihai I a fost un model de demnitate umană și de verticalitate

Regele Mihai I a fost un model de demnitate și de verticalitate, iar prin dispariția sa se încheie un capitol important în istoria României, menționează președintele UDMR, Kelemen Hunor, într-un comunicat de presă, remis marți AGERPRES, prin care își exprimă regretul cu privire la încetarea din viață a fostului suveran și transmite condoleanțe familiei acestuia.

„Cu multă tristețe am primit vestea trecerii în neființă a Regelui Mihai I, ultimul Rege al României. Ne luăm rămas bun de la un om deosebit, o personalitate importantă a secolului XX. De-a lungul vieții a trăit experiențe dure, de la plecarea din țară, apoi perioada din exil. A fost un model de demnitate umană, de verticalitate. După ce a revenit în țară, a susținut permanent valorile libertății și democrației. Prin dispariția sa se încheie un capitol important din istoria acestei țări. În numele Uniunii Democrate Maghiare din România, transmit sincere condoleanțe familiei îndoliate și tuturor celor care i-au fost aproape. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, afirmă Kelemen Hunor.

Ultima ora:

ObservatorSilviu Cerna – Rolul economic al statului: O veche problemă rămasă deschisă

PoliticEugen Tomac: Viaţa lui Neagu Djuvara este un exemplu de demnitate şi patriotism

EconomieSilviu Cerna – Rolul economic al statului: O veche problemă rămasă deschisă

ExternAlexandru Lăzescu: Competiția dintre Beijing și Washington

EvenimenteMircea Geoană: La mila sorţii şi la pomana împrejurărilor externe?

CulturaRadu Preda: Bartolomeu Valeriu Anania

SocialRaed Arafat: 41% din maşinile de pompieri pentru intervenţii la incendii au o vechime mai mare de 30 de ani

MoldovaCristian Unteanu: De la Chişinău, Dodon brodează mai departe pe scenariul anti-românescClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe