Adriana
Publicat în 13 iunie 2018, 13:49 / 127 elite & idei

Thierry de Montbrial a lansat la București volumul „Istoria timpului meu“

Thierry de  Montbrial a lansat la București volumul „Istoria timpului meu“
+ Observator

Thierry de  Montbrial, președinte al  Institutului Francez de Relații Internaționale (IFRI) și senior advisor al Club România s-a aflat în România săptămâna trecută, cu prilejul lansării volumului „Istoria timpului meu“, la Editura Academiei.

 Apariția editorială a fost marcată de un eveniment găzduit de Academia Română, în Aula Magna, la care au luat cuvantul acad. Ioan-Aurel Pop – Președinte al Academiei Române, ES Ioan Robu – Mitropolit al Arhiepiscopiei Catolice de București și Membru de onoare al Academiei Romane, Acad. Răsvan Theodorescu-Vicepreședinte al Academiei Române, Acad. Eugen Simion – Președintele Secției de filologie și literatură – Președintele FNSA.

În decursul celor două zile petrecute la București, președintele IFRI a mai avut o serie de întâlniri cu oficiali români, precum și cu participanții din România la World Policy Conference, care în acest an se va desfășura în perioada 26-28 octombrie la Rabat, Maroc.

Reamintim că din International Advisory Board al Club România mai fac parte, pe lângă acad. Thierry de Montbrial și George Friedman (senior advisor) , fondator Stratfor și președinte al Geopolitical Futures, dar și Alex Tapscott (advisor), co-autor al „Blockchain Revolution” și membru în comisia FinTech a Fondului Monetar Internațional.

Ultima ora:

ObservatorGruia Stoica, românul care a reuşit să valoreze cât o ţară

PoliticEugen Tomac: Am votat „din convingere” pentru modificarea articolului 48 din Constituţie

EconomieMircea Geoană: România și-a fructificat geopolitic și strategic relevența geografică, trebuie să urmeze culegerea dividentelor economice

ExternValentin Naumescu: Tensiuni militare în Marea Azov. Risc de război Ucraina-Rusia sau doar pre-campanie electorală?

EvenimenteAlina Bârgăoanu: Fake news şi dezinformarea 2.0

CulturaSever Voinescu: Odată și-odată, niciodată. Reflexul de cultură

SocialRaed Arafat despre Ro-Alert: Alertarea este responsabilitatea noastră; avem discuţii cu unii jurişti care spun că ar fi o vulnerabilitate

MoldovaArmand Goșu: Victoria lui Andrei Năstase reînvie speranța unei schimbări în Republica MoldovaClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe