OraNoua.ro
Publicat în 4 iulie 2012, 09:38 / 244 elite & idei

Luca Niculescu a primit medalia pentru loialitate din partea Casei Regale a României

Luca Niculescu a primit medalia pentru loialitate din partea Casei Regale a României

Luca Niculescu, prezentatorul emisiunii “24 într-o oră”, difuzată la Digi24, singura televiziune de știri care emite în format full HD, a fost premiat de către Casa Regală a României cu “Medalia pentru loialitate”.

„Pentru profesionalismul de care am dat dovadă în activitatea mediatică, promovând o viziune integrantă asupra rolului României în lume, viziune răsplătită prin premii însemnate române și europene. Pentru că prin intermediul redacției Radio France pun în fața publicului român o sursă echilibrată și independentă de informații și pentru susținerea publică a valorilor familiei regale’’, a explicat Luca de ce a primit acest titlu.

La ceremonia de la Palatul Elisabeta, Luca Niculescu i-a avut alături pe cei dragi.

„Am fost însoțit la ceremonie de mama și de cei trei frați ai mei (de fapt, doi frați și o soră, toți mai mici). Mamei i-au dat lacrimile, evident, când a fost citită motivația pentru care am primit medalia. E un moment care te onorează. Am fost surprins – plăcut – atunci când am fost anunțat de Casa Regală că voi primi această distincție, am fost emoționat când am ascultat motivația și când Principesa Margareta mi-a înmânat medalia.”

Ultima ora:

ObservatorCristina Popescu: Femei celebre din România

PoliticKlaus Iohannis, ședință pe tema Planului Național de Redresare și Reziliență

EconomieAdrian Hatos: Proiectul bugetului de stat pe anul 2021 așază economia românească pe principii liberale: investiții, reforme, creștere economică.

ExternBogdan Aurescu: nominalizarea lui Andrei Muraru în funcţia de ambasador în SUA este „o alegere excelentă”

SocialIulian Crăciun: Despre scandalul exmatriculării studenților la Drept

EvenimenteNicole Moț: Invitație lansare de carte

CulturaCristina Popescu: Femei celebre din România

EditorialIuliana Stan: Femeia si puterea. Gender balance si succes personalClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe