OraNoua.ro
Publicat în 4 iulie 2012, 09:38 / 301 elite & idei

Luca Niculescu a primit medalia pentru loialitate din partea Casei Regale a României

Luca Niculescu a primit medalia pentru loialitate din partea Casei Regale a României

Luca Niculescu, prezentatorul emisiunii “24 într-o oră”, difuzată la Digi24, singura televiziune de știri care emite în format full HD, a fost premiat de către Casa Regală a României cu “Medalia pentru loialitate”.

„Pentru profesionalismul de care am dat dovadă în activitatea mediatică, promovând o viziune integrantă asupra rolului României în lume, viziune răsplătită prin premii însemnate române și europene. Pentru că prin intermediul redacției Radio France pun în fața publicului român o sursă echilibrată și independentă de informații și pentru susținerea publică a valorilor familiei regale’’, a explicat Luca de ce a primit acest titlu.

La ceremonia de la Palatul Elisabeta, Luca Niculescu i-a avut alături pe cei dragi.

„Am fost însoțit la ceremonie de mama și de cei trei frați ai mei (de fapt, doi frați și o soră, toți mai mici). Mamei i-au dat lacrimile, evident, când a fost citită motivația pentru care am primit medalia. E un moment care te onorează. Am fost surprins – plăcut – atunci când am fost anunțat de Casa Regală că voi primi această distincție, am fost emoționat când am ascultat motivația și când Principesa Margareta mi-a înmânat medalia.”

Ultima ora:

ObservatorVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

PoliticRemus Pricopie: Este politica o profesie serioasă?

EconomieNovel Research, Editura Club România: Trenduri în reglementări financiare

ExternIulian Fota, despre concluziile summit-ului Biden-Putin

SocialMarian Staș, despre criteriile pentru școlile-pilot: Cel mai important e să vrea și al doilea să poată

EvenimenteVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

CulturaFlaviu Predescu: Marile portrete ale lui Nadar. Expoziție la Timișoara

EditorialCiprian Stănescu: Educația viitorului în realitatea mixtă. Top 3 provocări pentru Generația ZClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe