Matei Bogdan
Publicat în 15 ianuarie 2020, 16:48 / 94 elite & idei

Luca Niculescu, la o întâlnire foarte utilă cu liderii religioși ai comunității românești din Franța

Luca Niculescu, la o întâlnire foarte utilă cu liderii religioși ai comunității românești din Franța

Azi dimineață la ambasadă, o întâlnire foarte utilă cu liderii religioși ai comunității românești din Franța. Am discutat despre ceea ce putem face împreună pentru românii de aici. Iar unul dintre obiective este sensibilizarea pentru alegerile locale din Franța din luna martie. Cetățenii români, ca orice cetățean european, au dreptul să voteze la alegerile locale din Franța. Cu cât vocea lor se va face mai auzită, cu atât autoritățile locale franceze vor fi mai atente la nevoile și solicitările lor. Pentru românii din Franța deci, până pe 7 februarie va puteți înscrie pe listele electorale ale primăriilor din orașele în care locuiți.

Ultima ora:

ObservatorSebastian Burduja: Candidez la alegerile din 6 decembrie cu același crez: “în viață să nu faci ce poți, în viață să faci ce trebuie”

PoliticSebastian Burduja: Candidez la alegerile din 6 decembrie cu același crez: “în viață să nu faci ce poți, în viață să faci ce trebuie”

EconomieElena Calistru: Raport proaspăt scos din cutie cu tot ce s-a întâmplat cu achizițiile a peste 580 de instituții

ExternDan Mihalache: O întâlnire de rămas bun, la finalul mandatului meu de ambasador în Regatul Unit

SocialAndrei Stoian: Studenții față în față cu liderii politici

EvenimenteAntonia Colibășanu, la Gaudeamus Online

CulturaManuela Catrina, despre Stephan Ludwig Roth

EditorialGeorge Butunoiu: Lupta chelnerilor români cu psihologiiClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe