Matei Bogdan
Publicat în 27 mai 2020, 11:30 / 70 elite & idei

Luca Niculescu: O discuție foarte bună intre miniștrii român și francez ai Muncii, Violeta Alexandru și Muriel Penicaud

Luca Niculescu: O discuție foarte bună intre miniștrii român și francez ai Muncii, Violeta Alexandru și Muriel Penicaud

O discuție foarte bună intre miniștrii român și francez ai Muncii, Violeta Alexandru și Muriel Penicaud. În condițiile în care Franța permite de la începutul săptămânii intrarea lucrătorilor sezonieri, prioritatea noastră este ca salariații români din Franța să beneficieze de aceleași condiții precum salariații francezi, la același tip de contract. Ministrul francez a dat asigurări că sănătatea și siguranța salariaților sunt priorități comune. La Ambasadă avem un dialog intens zilele acestea cu autoritățile și cu sindicatele franceze pentru ca drepturile angajaților români să fie pe deplin respectate.

Ultima ora:

ObservatorAlexandra Dobre: Sunt onorată să contribui ca autor la cea de-a 5-a lucrare din seria Caiete Documentare, „Calitatea vieții”

PoliticIoana Petrescu: “Dacă ar fi să dau un sfat, aș încuraja cât mai multe femei să intre în politică, să intre în administrația publică, acest sacrificiu merită” (II)

EconomieValentin Lazea: Agenda ecologică a Băncii Centrale Europene – plusuri și minusuri

ExternOvidiu Nahoi: Jerusalema, de la melodie religioasă la ”imn african” și hit global

SocialMiruna Troncota: Centrul de Studii Europene SNSPA a lansat un nou episod de podcast

EvenimenteAlexandra Dobre: Sunt onorată să contribui ca autor la cea de-a 5-a lucrare din seria Caiete Documentare, „Calitatea vieții”

CulturaCristina Popescu: Port popular de nuntă

EditorialAlina Bârgăoanu: ”Mic îndrumar privind vocabularul conspiraționist”Club Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe