Adriana
Publicat în 18 iulie 2012, 10:30 / 258 elite & idei

Lucian Isar, discutii cu oficiali din SUA despre diversificarea relaţiilor economice bilaterale

Lucian Isar, discutii cu oficiali din SUA despre diversificarea relaţiilor economice bilaterale
+ Observator

Ministrul delegat pentru Mediul de Afaceri, Lucian Isar, s-a intalnit la inceputul acestei saptamani, în Statele Unite ale Americii cu reprezentanţi ai comerţului din SUA, din domeniul Energiei şi departamentului de stat.

Vizita oficială a avut loc în Washington DC şi New York City. Ministerul Economiei precizează că SUA este unul din cei mai importanţi parteneri ai României din afara Uniunii Europene.

„În cadrul intrevederilor cu administraţia americană au fost abordate teme privind dezvoltarea şi diversificarea în continuare a relaţiilor economice bilaterale, precum şi modalităţile prin care cele două părţi se vor implica, la nivel instituţional, pentru stimularea şi sprijinirea mediilor de afaceri din ţările lor, în vederea identificării de oportunităţi concrete de cooperare în domenii de interes reciproc”, se arată în comunicat.

Articol integral, publicat pe http://www.obiectivbr.ro

Ultima ora:

ObservatorElena Calistru: We’re looking for Ukrainians who want to learn the essentials about life and work in Romania

PoliticOana Țoiu, despre victimele violenței domestice: ”Nu poate nimeni în locul lor să apeleze la autorități, însă sunt câteva lucruri care le pot fi de ajutor”

EconomieGabriel Biriș: Din nou despre energie – Ordonanța românească vs. Regulamentul Consiliului

ExternRadu Carp: Umbra lui Putin în Italia post-Draghi – între Rousseau şi Montesquieu

SocialNicoleta Munteanu: Povestea româncei care este parteneră într-o companie care are în responsabilitate peste 6 miliarde de euro şi care a dezvoltat singură un program unic pentru copiii din toate şcolile din România

EvenimenteFlavia Popa şi Ciprian Stănescu – Climate Change Summit şi cum schimbăm paradigma mediului

CulturaDan Mircea Cipariu: ORLAN, file de corp și auto-hagiografie

EditorialSilviu Cerna: Metamorfozele banilor, cauze şi efecte-Banii electroniciClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe