Adriana
Publicat în 18 iulie 2012, 10:30 / 104 elite & idei

Lucian Isar, discutii cu oficiali din SUA despre diversificarea relaţiilor economice bilaterale

Lucian Isar, discutii cu oficiali din SUA despre diversificarea relaţiilor economice bilaterale
+ Observator

Ministrul delegat pentru Mediul de Afaceri, Lucian Isar, s-a intalnit la inceputul acestei saptamani, în Statele Unite ale Americii cu reprezentanţi ai comerţului din SUA, din domeniul Energiei şi departamentului de stat.

Vizita oficială a avut loc în Washington DC şi New York City. Ministerul Economiei precizează că SUA este unul din cei mai importanţi parteneri ai României din afara Uniunii Europene.

„În cadrul intrevederilor cu administraţia americană au fost abordate teme privind dezvoltarea şi diversificarea în continuare a relaţiilor economice bilaterale, precum şi modalităţile prin care cele două părţi se vor implica, la nivel instituţional, pentru stimularea şi sprijinirea mediilor de afaceri din ţările lor, în vederea identificării de oportunităţi concrete de cooperare în domenii de interes reciproc”, se arată în comunicat.

Articol integral, publicat pe http://www.obiectivbr.ro

Ultima ora:

ObservatorCristina Popescu: Femei celebre din România

PoliticKlaus Iohannis, ședință pe tema Planului Național de Redresare și Reziliență

EconomieAdrian Hatos: Proiectul bugetului de stat pe anul 2021 așază economia românească pe principii liberale: investiții, reforme, creștere economică.

ExternBogdan Aurescu: nominalizarea lui Andrei Muraru în funcţia de ambasador în SUA este „o alegere excelentă”

SocialIulian Crăciun: Despre scandalul exmatriculării studenților la Drept

EvenimenteNicole Moț: Invitație lansare de carte

CulturaCristina Popescu: Femei celebre din România

EditorialIuliana Stan: Femeia si puterea. Gender balance si succes personalClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe