Adriana
Publicat în 21 noiembrie 2012, 09:52 / 96 elite & idei

Lucian Isar, în Consiliul de Supraveghere Provizorial Transelectrica

Lucian Isar, în Consiliul de Supraveghere Provizorial Transelectrica
+ Observator

Acţionarii Transelectrica (TEL) au ales un nou Consiliu de Supraveghere (CS), numit provizoriu, din care face parte şi fostul ministru delegat pentruMediul de Afaceri Lucian Isar. „Schimbările au fostfăcute pentru a asigura o mai bună coordonare aactivităţilor în vederea creşterii eficienţeiacestora”, se arată într-un comunicat alTranselectrica transmis joi Bursei de ValoriBucureşti, citat de Mediafax.

Ceilalţi membri ai noului CS, aleşi prin vot cumulativ, sunt Dan Voiculescu  (administrator al firmei Argus Constanţa),Petrişor Ovidiu Artopolescu (fost manager la MicrosoftRomânia şi fost secretar de stat în Ministerul Comunicaţiilor, funcţie din care a demisionat în septembrie), Adrian Gheorghe Costin (director în Autoritatea Naţională a Vămilor),Dumitru Pârvulescu (secretar general adjunct în Ministerul Economiei, arestat în sepembrie pentru 24 ore într-un dosar de abuz în serviciu şi luare de mită), Gabriel Gheorghe Gheorghe (fost comisar superior al Gărzii Financiare Sibiu, care în iulie l-aînlocuit pe fostul şef al OPSPI în CA al Transelectrica) şi Radu Bugică (fost director pentruRomânia al fondului SigmaBleyzer, care a preluat Covalact).

Mandatele acestora sunt valabile patru luni. Valoarea asigurării de răspundere profesională a membrilor provizorii ai CS a fost stabilită la suma totală de 10 milioane lei.

Transelectrica este deţinută de stat, prin Ministerul Economiei, iar acţiunile companiei sunt listate la Bursa de Valori Bucureşti.

articol publicat pe www.puterea.ro

Ultima ora:

ObservatorCsibi Magor: „The enemy of good enough is great”

PoliticAdrian Hatos: Investițiile masive și susținerea economiei private trebuie combinate cu reforme care să eficientizeze și să profesionalizeze aparatul de stat

EconomieGruia Stoica a cumpărat terenul pe care se află fabrica sa de vagoane din Debrecen, Ungaria, în urma unei investiţii de 6,5 milioane de euro

ExternRadu Magdin: Options and possible solutions from an Eastern European perspective

SocialCsibi Magor: „The enemy of good enough is great”

EvenimenteSilviu Nate: „Jordan – A Stable and Peaceful Country in a Turbulent Region. A Review of Jordan’s Policy in the Last Decades and Some Future Perspectives”

CulturaIonuţ Vulpescu: Al cui ziceaţi că e Brâncuşi?

EditorialPetre Guran: „În Hristos v-ați și îmbrăcat”Club Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe