Matei Bogdan
Publicat în 6 septembrie 2022, 19:34 / 64 elite & idei

Marcel Ciolacu: „Ca o ţară să intre în recesiune sunt doi indicatori: inflaţia şi şomajul. În România nu există şomaj!”

Marcel Ciolacu: „Ca o ţară să intre în recesiune sunt doi indicatori: inflaţia şi şomajul. În România nu există şomaj!”

Preşedintele PSD şi al Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat marţi, la Buzău, că România are şansa de a trece mult mai uşor peste crizele economice, având în vedere investiţiile care se realizează în prezent, relatează Agerpres.

Liderul PSD a amintit de proiectele de infrastructură şi a subliniat că în mandatul actualului ministru al Transporturilor, social-democratul Sorin Grindeanu, s-a atins un record absolut al contractelor semnate, în valoare de 4,7 miliarde euro.

„Este un lucru extraordinar! Ca o ţară să intre în recesiune sunt doi indicatori importanţi: inflaţia şi şomajul. În acest moment există inflaţie în România, există inflaţie în toată Europa, dar în România nu există şomaj. Cu astfel de lucrări pornite, mai ales în zona de execuţie, şi pe termene scurte – pentru că cei mai grei ani vor fi următorii doi ani pentru întreaga Europă – România are şansa de a trece mult mai uşor peste aceste crize”, a declarat Marcel Ciolacu.

Preşedintele PSD şi al Camerei Deputaţilor a fost prezent marţi, la Buzău, la semnarea contractului pentru execuţia centurii oraşului.

www.g4media.ro

Ultima ora:

ObservatorOvidiu Nahoi: Falsul patriot – un portret de Ziua Națională

PoliticCristian Bușoi: Felicitări Ambasadei României în Belgia

EconomieDan Mircea Cipariu: Povestea PNRR trebuie privită din perspectiva următoarelor provocări

ExternCristian Unteanu: Ajutorul pentru Ucraina pe timp de război – ce țări ajută? Cum? La ce nivel? Cu ce?

SocialOvidiu Nahoi: Falsul patriot – un portret de Ziua Națională

EvenimenteMihai Manole: Suntem onorați să primim premiul pentru „Public Transportation Partner 2021 – 2022 in Romania”, în cadrul Vertiv Roadshow 2022 – Bucharest

CulturaFlaviu Predescu: Condeie române în Italia. Invitată scriitoarea Camelia Morda Baciu

EditorialAlexandru Grumaz: O pace imposibilă!Club Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe