Bogdan Daradan
Publicat în 9 octombrie 2012, 13:18 / 314 elite & idei

Marian Lupu: Vrem să introducem un impozit unic pe agricultură

Marian Lupu: Vrem să introducem un impozit unic pe agricultură

Președintele Parlamentului, Marian Lupu, a efectuat recent o vizită în raionul Cantemir, anunță UNIMEDIA cu referire la un comunicat remis presei.

Potrivit sursei, în cadrul întrevederii cu agenții economici din raionul Cantemir, din agricultură și economie, aceștia au semnalat că, la moment, sunt prea multe impozite și taxe și au opinat în favoarea introducerii impozitului unic în agricultură.

„Președintele Parlamentului Marian Lupu a menționat că fracțiunea parlamentară a PDM lucrează asupra unui proiect de lege privind introducerea impozitului agricol unic și a specificat că este esențial ca acest proiect să reflecte în primul rând dorințele agricultorilor și nu cele ale politicienilor. Cu referință la introducerea cotei de TVA de 20 la sută pentru agricultori, Marian Lupu a menționat că se va monitoriza foarte atent cum organele abilitate le vor restitui acestora, în termen de o lună, cele 12% stipulate în actele normative, pentru a preveni actele de abuz și corupție”, se spune în comunicatul remis UNIMEDIA.

 

Ultima ora:

ObservatorVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

PoliticRemus Pricopie: Este politica o profesie serioasă?

EconomieNovel Research, Editura Club România: Trenduri în reglementări financiare

ExternIulian Fota, despre concluziile summit-ului Biden-Putin

SocialMarian Staș, despre criteriile pentru școlile-pilot: Cel mai important e să vrea și al doilea să poată

EvenimenteVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

CulturaFlaviu Predescu: Marile portrete ale lui Nadar. Expoziție la Timișoara

EditorialCiprian Stănescu: Educația viitorului în realitatea mixtă. Top 3 provocări pentru Generația ZClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe