Matei Bogdan
Publicat în 6 noiembrie 2019, 18:43 / 61 elite & idei

Marian Murguleț: Comitetul interministerial privind sistemul apelurilor de urgență 112 a publicat Raportul lunar nr. 3

Marian Murguleț: Comitetul interministerial privind sistemul apelurilor de urgență 112 a publicat  Raportul lunar nr. 3

Comitetul interministerial privind sistemul apelurilor de urgență 112 a publicat pe 2 noiembrie Raportul lunar nr. 3. Acesta include măsurile întreprinse de instituțiile aflate în cadrul Comitetului Interministerial de la ultima conferință de presă din data de 4 octombrie a.c., susținută de domnul Marian Murguleț, Secretar de Stat pentru Tehnologia Informației, Chief Information Officer al Guvernului.

Raportul lunar poate fi consultat aici: https://www.mai.gov.ro/…/…/11/112-Raportare-lunara-1-nov.pdf

Comunicatul de presă poate fi consultat aici: https://www.mai.gov.ro/al-treilea-raport-lunar-privind-pro…/

Au fost identificate 15 măsuri clare, cu termene precise și responsabilități definite, cu progrese pe multe dintre acestea, inclusiv pe zona implementării localizării de tip AML (Advanced Mobile Location), în acord cu Planul de implementare și Matricea de responsabilități, unde sunt prezentate în fiecare raport lunar evoluțiile.

Facem ce spunem și spunem ce facem, așa cum anunțam pe 8 august a.c., când am dat publicității Raportul preliminar al Comitetului interministerial privind sistemul apelurilor de urgență 112, și anume că lunar vom veni cu o situație la zi privind progresele în implementarea măsurilor de îmbunătățire a sistemului 112.

Mai multe detalii: https://www.google.co.uk/…/sistem-112-marian-murgulet-lunar….

Ultima ora:

ObservatorLudovic Orban, mesaj de Ziua Culturii Naţionale

PoliticLudovic Orban, mesaj de Ziua Culturii Naţionale

EconomieCozmin Gușă, despre bugetul MTS: Guvernul sacrifică sportul pentru nişte interese electorale

ExternAndrei Stoian, de vorbă cu H D Hartmann şi Răzvan Munteanu

EvenimenteVictor Vevera și Marian Murguleț au participat la prima ședință de operaționalizare a CYBER INFLUENCE ASSESSMENT AND STRATEGIES CENTER (”CIASC”)

CulturaTeodor Baconschi, Adrian Papahagi, Radu Preda, Mihail Neamţu și alți intelectuali au contribuit la primul număr al Revistei Horeb, editată de Episcopia Hușilor

SocialAdrian Hatos, despre cercetare si mediul digital

MoldovaAndrei Vlasceanu: Tragedie antică şi teatru rusesc la ChişinăuClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe