OraNoua.ro
Publicat în 14 martie 2012, 03:18 / 553 elite & idei

Mihaela Nicola, CEO The Group, unul dintre practicienii de top invitati la LEADERS School

Mihaela Nicola, CEO The Group, unul dintre practicienii de top invitati la LEADERS School

Dupa ce a ajutat la formarea a peste 250 de tineri de elita din Romania, LEADERS School revine si anul acesta, ducand traditia mai departe si reconfirmand succesul editiilor precedente. Programul continua sa identifice tineri cu potential de leadership care pot aduce schimbarea in Romania, oferindu-le cadrul ideal de formare printr-un mix inedit de activitati practice si intalniri cu lideri romani inspirationali.

“Numarand deja peste 250 de absolventi si desfasurandu-se sub Inaltul Patronaj al Altetei Sale Regale Principele Radu al Romaniei, LEADERS School va redeveni pentru o saptamana cadrul ideal de formare a viitorilor lideri ai societatii romanesti. Aici teoriile si practica se vor armoniza la cel mai inalt nivel, iar curajul si ambitia liderilor invitati le vor da participantilor o adevarata lectie de leadership”, a declarat Adelina Maria, Director de program LEADERS School.

Mihaela Nicola, CEO The Group, unul dintre practicienii de top invitati la LEADERS School 

Pe langa faptul ca scrie carti si publica articole in reviste de business, Mihaela Nicola este unul dintre cei mai importanti consultanti de imagine din tara. Totodata este si CEO The Group, cea mai mare companie de comunicare din Romania. Pastreaza acelasi entuziasm cu care a inceput sa lucreze in domeniul comunicarii si crede ca a fi femeie in industria comunicarii este un avantaj in favoarea amanuntului, a intuitiei si chiar a persuasiunii.

Mihaela Nicola si-a inceput activitatea in comunicare in 1991 la agentia de publicitate Grafitti BBDO. Din 1994 pana in 2004 se afla la conducerea grupului Ogilvy, iar in februarie 2005 fondeaza propriul grup de companii de comunicare – The Group. Avand-o CEO pe Mihaela Nicola, The Group a inregistrat o cifra de afaceri de peste 108 milioane de euro in 2010, fata de 84 milioane de euro inregistrati in 2009. Compania include agentia Media Investment, agentia de publicitate Brandstalk si agentia de relatii publice Nicola Porter Novelli. Cea din urma a luat fiinta printr-un parteneriat cu Porter Novelli, o agentie de prestigiu apartinand Omnicom. Mihaela Nicola are o serie de articole si eseuri publicate in revistele de business si lifestyle care au fost stranse mai apoi in doua carti ce ii poarta semnatura: “Pe tocuri” si “Cu manusi”.

Cei mai buni practicieni ai leadershipului din business, arta, sport si societate civila

Fundatia LEADERS continua traditia, aducand si anul acesta in fata tinerilor cei mai buni practicieni ai leadershipului din business, arta, sport si societate civila. Participantii LEADERS School 9 vor fi inspirati de povestile de succes ale unor invitati precum: Şerban Toader, CEO KPMG; Silvia Ghiață, Producator Garantat 100%; Rucsandra Hurezeanu, Fondator si General Manager Ivatherm si Dragoş Anastasiu, Presedintele TUI Travel Center & Eurolines. Printre liderii romani care s-au alaturat initiativei LEADERS School in cei 5 ani de la debut se numara: Dan Pascariu, Presedinte UniCreditTiriac Bank, actrita Maia Morgenstern, Raed Arafat, Fondator SMURD, Academicianul Constantin Bălăceanu Stolnici, Liliana Solomon, exCEO Vodafone, actorul Marcel Iureș, Florentin Țuca, avocat asociat Ţuca Zbârcea & Asociatii si Marius Ghenea, Presedinte PC Fun.

Tinerii care se incadreaza in profilul participantului LEADERS School se pot inscrie pe site-ul programul www.leadersschool.ro. Acesta este doar primul pas urmand ca ulterior sa treaca  printr-un proces de selectie amplu in urma caruia vor fi alesi cei mai buni 30 care vor lua parte la LEADERS School, editia a 9-a.

Despre Fundatia LEADERS
Fundatia LEADERS contribuie la transformarea moderna a Romaniei prin dezvoltarea unor lideri responsabili si a unei mentalitati orientate catre implicare si actiune. Programele LEADERS sunt adaptate tuturor celor care doresc sa isi dezvolte abilitatile de leadership, indiferent de varsta sau nivelul de experienta, sunt inovative ca metodologie si tematica, sunt flexibile, incluzand si module in interval de timp scurt si sesiuni de durata mai lunga. Printre initiativele fundatiei se numara Leadership AutenticLEADERS Education si LEADERS Academy.

Ultima ora:

ObservatorTheodor Paleologu: Un nou podcast al Casei Paleologu – „D’ale antropologiei” cu Alec Bălășescu.

PoliticKelemen Hunor: Politică trebuie să faci într-un singur moment, când te pregăteşti de alegeri

EconomieRamona Jurubiță: „Toate trendurile care erau latente s-au accelerat și sunt vizibile acum. Noi le vedem”

ExternOvidiu Nahoi: Lungul drum către „normalizare” între Serbia și Kosovo

SocialVlad Mixich: Nu mai am nicio îndoială că trăim acel punct istoric de inflexiune care este egalat ca importanță doar de evenimente ca descoperirea roții, a scrisului sau a electricității

EvenimenteAndreea Paul: Despre VIITORUL copiilor noștri

CulturaFlaviu George Predescu: Scriere creativă Verbum, la Cugir – Un veritabil schimb de idei între generații

EditorialAlexandru Lăzescu: Cum a apărut criza bancară din America și cum ne-ar putea afectaClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe