OraNoua.ro
Publicat în 21 iunie 2017, 17:33 / 295 elite & idei

Mihai Busuioc a discutat la Palatul Victoria cu Victor Ponta, noul șef al SGG

Mihai Busuioc a discutat la Palatul Victoria cu Victor Ponta, noul șef al SGG

Fostul secretar general al Guvernului, Mihai Busuioc, a plecat de la Palatul Victoria după o discuție de aproximativ o jumătate de oră cu noul șef al instituției, Victor Ponta, potrivit unor surse guvernamentale.

Secretarul general al Guvernului i-a cerut lui Busuioc lămuriri și documente despre activitatea SGG, instituție a cărei conducere a preluat-o vineri, conform acelorași surse.

Victor Ponta este în continuare la Palatul Victoria, unde își desfășoară activitatea de preluare a mandatului.

La Palatul Victoria a ajuns, de scurt timp, și ministrul Comunicațiilor, Augustin Jianu, propus interimar ca vicepremier și ministru al Dezvoltării Regionale, Administrației și Fondurilor Europene, în urma demisiei din funcție a lui Sevil Shhaideh.

Potrivit unor surse oficiale, premierul Sorin Grindeanu, aflat la o acțiune politică la Organizația PSD Timiș, urmează să se întoarcă cursul acestei seri la București.

Ultima ora:

ObservatorAndreea Paul: Digitalizarea administrației – România are nevoie de un plan coerent pe verticală

PoliticSebastian Burduja propune o întâlnire cu părţile implicate în problema gunoiului şi constituirea unui grup de lucru

EconomieBogdan Chiriţoiu: 2020 a fost clar un an diferit; pe ansamblu economia noastră a mers surprinzător de bine

ExternMarco Badea: Moștenirea politică a lui Netanyahu nu va fi o națiune mai sigură, ci o societate israeliană profund fracturată, care trăiește în spatele zidurilor

SocialManuela Catrina: Ne luptam cu birocratia, iar unii cred ca hartia e mai safe

EvenimenteAndreea Paul: Digitalizarea administrației – România are nevoie de un plan coerent pe verticală

CulturaIonuț Vulpescu: Proiectul pe care l-am inițiat, prin care mi-am propus să rezolv una dintre problemele dificile cu care se confruntă în special muzeele, a devenit lege!

EditorialCorneliu Vișoianu: Voluntarul și Club România după 10 ani | Bogdan Gavrilă, Spiritul Voluntarului care dă, fară să aștepte răsplată ci doar construiește ”Zero-risk” societyClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe