Matei Bogdan
Publicat în 27 ianuarie 2021, 14:11 / 51 elite & idei

Mihai Dragos, Vicepreședinte – societate civilă at Consiliul Economic si Social Al Romaniei Bucharest, Romania

Mihai Dragos, Vicepreședinte – societate civilă at Consiliul Economic si Social Al Romaniei Bucharest, Romania

În calitate de membru C.E.S. delegat de Consiliul Tineretului din România și de vicepreședinte C.E.S. din partea reprezentanților asociațiilor și fundațiilor neguvernamentale ai societății civile, voi lucra în următorii ani pentru o instituție profesionistă, influentă, transparentă, conectată la sectorul neguvernamental și proactivă, care luptă pentru preluarea propunerilor din avize de către decidenți, elaborează rapoarte și analize în domeniile sale de competență și semnalează fenomene economice și sociale care necesită elaborarea de acte normative noi. În acest mandat, sectorul neguvernamental deține în premieră Președinția C.E.S. și am încredere deplină că împreună cu Bogdan Simion, noul Președinte, precum și cu toți colegii din partea sectorului, vom contribui la dezvoltarea C.E.S. și la realizarea eficientă și pe măsura potențialului a rolului său, așa cum este definit de Constituția României și de legea sa de funcționare, dar și la întărirea rolului sectorului neguvernamental în dezvoltarea politicilor publice în general.

Ultima ora:

ObservatorCristina Popescu: Femei celebre din România

PoliticKlaus Iohannis, ședință pe tema Planului Național de Redresare și Reziliență

EconomieAdrian Hatos: Proiectul bugetului de stat pe anul 2021 așază economia românească pe principii liberale: investiții, reforme, creștere economică.

ExternBogdan Aurescu: nominalizarea lui Andrei Muraru în funcţia de ambasador în SUA este „o alegere excelentă”

SocialIulian Crăciun: Despre scandalul exmatriculării studenților la Drept

EvenimenteNicole Moț: Invitație lansare de carte

CulturaCristina Popescu: Femei celebre din România

EditorialIuliana Stan: Femeia si puterea. Gender balance si succes personalClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe