Matei Bogdan
Publicat în 5 februarie 2020, 18:27 / 175 elite & idei

Mihai Toader-Pasti: N-am cuvinte să exprim ce oameni mișto am întâlnit la wkp WWF-Romania

Mihai Toader-Pasti: N-am cuvinte să exprim ce oameni mișto am întâlnit la wkp WWF-Romania

N-am cuvinte să exprim ce oameni mișto am întâlnit la wkp WWF-Romania, în weekend, la #Armenis, atât participanți, cât și localnici. Smart, inimoși, liberi. În mijlocul naturii.

Mulțumesc din suflet Alexandra și Oana pentru invitație! Ce dor îmi era să văd oameni extraordinar de pasionați de ceea ce fac, de sufletiști, care nu se dau bătuți. Felicitări!

Proiectul #WeWilder își propune să creeze un spațiu sustenabil de coworking și coliving în Armeniș, pentru a crea un hub de protejare a ecosistemelor, a aduce oamenii mai aproape de sălbăticie și a contribuie la dezvoltarea comunității locale.

Unul dintre obiective principale este repopularea Carpaților cu zimbrii. După 200 ani de la dispariția zimbrilor, în 2014, 17 #zimbri Bison Bonasus au fost aduși de WWF si Rewilding Europe la Armeniș, Caraș-Severin, din diferite centre de reproducere din Europa.

Astăzi sunt 50 și din ce in ce mai mulți pui de zimbru în fiecare an. Un animal pe cale de #dispariție poate deveni un animal care nu mai este pe care de dispariție dacă oamenii se implică în protejare și regenerare.

#WWF #PandaLabs #MaguraZimbrilor

Ultima ora:

ObservatorHorea Mihai Bădău: Inteligența Artificială – Ce se va întâmpla

PoliticLudovic Orban: La nivelul primăriilor este nevoie de o reechilibrare a bugetelor locale

EconomieSilviu Cerna: Pericolele populismului macroeconomic

ExternClara Volintiru: Taking stock of ‘election season’ in the Eastern Partnership countries

SocialCiprian Negură: Micro-sesiune marca Skills Of The Future

EvenimenteIon M.Ioniţă, Iulian Fota: Dezbatere Historia Live – Rusia şi Turcia în Nagorno-Karabah, consecinţele războiului

CulturaCristina Popescu: Nuduri în pictura românească

EditorialHorea Mihai Bădău: Inteligența Artificială – Ce se va întâmplaClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe