Matei Bogdan
Publicat în 5 februarie 2020, 18:27 / 106 elite & idei

Mihai Toader-Pasti: N-am cuvinte să exprim ce oameni mișto am întâlnit la wkp WWF-Romania

Mihai Toader-Pasti: N-am cuvinte să exprim ce oameni mișto am întâlnit la wkp WWF-Romania

N-am cuvinte să exprim ce oameni mișto am întâlnit la wkp WWF-Romania, în weekend, la #Armenis, atât participanți, cât și localnici. Smart, inimoși, liberi. În mijlocul naturii.

Mulțumesc din suflet Alexandra și Oana pentru invitație! Ce dor îmi era să văd oameni extraordinar de pasionați de ceea ce fac, de sufletiști, care nu se dau bătuți. Felicitări!

Proiectul #WeWilder își propune să creeze un spațiu sustenabil de coworking și coliving în Armeniș, pentru a crea un hub de protejare a ecosistemelor, a aduce oamenii mai aproape de sălbăticie și a contribuie la dezvoltarea comunității locale.

Unul dintre obiective principale este repopularea Carpaților cu zimbrii. După 200 ani de la dispariția zimbrilor, în 2014, 17 #zimbri Bison Bonasus au fost aduși de WWF si Rewilding Europe la Armeniș, Caraș-Severin, din diferite centre de reproducere din Europa.

Astăzi sunt 50 și din ce in ce mai mulți pui de zimbru în fiecare an. Un animal pe cale de #dispariție poate deveni un animal care nu mai este pe care de dispariție dacă oamenii se implică în protejare și regenerare.

#WWF #PandaLabs #MaguraZimbrilor

Ultima ora:

ObservatorLudovic Orban: România va beneficia de 5 miliarde de euro de la UE pentru repornirea economiei / Am rămas stupefiat de decizia CNCD față de președintele României

PoliticLudovic Orban: România va beneficia de 5 miliarde de euro de la UE pentru repornirea economiei / Am rămas stupefiat de decizia CNCD față de președintele României

EconomieGraţian Mihăilescu: Topul localităților din România cu cele mai puternice economii

ExternOvidiu Nahoi: Covid-19 – Ce află vecinii din est de la propaganda pro-Kremlin

SocialGeorge Butunoiu: Ai facut ceva cu care te poti mandri in CV? Atunci nu o prezenta ca prostul!

EvenimenteCorina Murafa: Ashoka România a implinit 3 ani

CulturaIonuț Vulpescu: 100 de ani de la nașterea fostului Suveran Pontif, Sfântul Papă Ioan Paul al II-lea

EditorialVasile Pușcaș: Decidenții și științaClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe