OraNoua.ro
Publicat în 20 martie 2014, 16:18 / 172 elite & idei

Răzvan Nicolescu ales preşedinte al CA al Agenţiei Europene pentru Cooperarea Autorităţilor de Reglementare în Energie (ACER)

Răzvan Nicolescu ales preşedinte al CA al Agenţiei Europene pentru Cooperarea Autorităţilor de Reglementare în Energie (ACER)

Ministrul delegat pentru energie, Răzvan Nicolescu, a fost desemnat miercuri preşedinte al Consiliul de Administraţie al Agenţiei Europene pentru Cooperarea Autorităţilor de Reglementare în Energie (ACER), arată un comunicat al Agenţiei.

Răzvan Nicolescu era deja membru al Consiliului de Administraţie, vicepreşedinte ACER. Răzvan Nicolescu a fost numit, la începutul lunii martie, ministru delegat pentru Energie.

În cadrul unei reuniuni a Consiliului de Administraţie care a avut loc miercuri, la Ljubljana, Răzvan Nicolescu şi polonezul Piotr Wozniak au fost numiţi preşedinte, respectiv vicepreşedinte, se arată în comunicat. Piotr Wozniak este fost ministru al Economiei din Polonia.

În perioada 2006-2008, Răzvan Nicolescu a fost ataşat pe probleme de energie al României la Uniunea Europeană. În perioada 2007-2008, a reprezentat România în grupul de dialog UE-Rusia pe probleme energetice.

Din august 2008 până în martie 2014, Răzvan Nicolescu a fost director la Petrom.

Ultima ora:

ObservatorCosmin Ghiţă: Nu excludem în acest moment o emisiune de obligaţiuni sau alte instrumente în conexiune pentru retehnologizare

PoliticDragoș Preda: #DezvoltamPrahova #DezvoltamPrahovaInteligenta

EconomieCosmin Ghiţă: Nu excludem în acest moment o emisiune de obligaţiuni sau alte instrumente în conexiune pentru retehnologizare

ExternBarbu Mateescu: ”Anti-contemporaneitatea face un pas înapoi”

SocialCsibi Magor: Am avut cu toții un an greu. Dar putea să fie mult mai greu

EvenimenteDan Mihalache: “Understanding the Romanian Diaspora – Diaspora mobilisation during COVID-19”

CulturaCristina Popescu: Cele mai recente aprecieri internaționale ale mărcilor poștale românești, materializate în două premii Nexofil

EditorialAndrei Stoian, Alexandru Georgescu și Radu Magdin la emisiunea Sfere de InteresClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe