Adriana
Publicat în 25 septembrie 2012, 19:04 / 151 elite & idei

Mircea Geoană: Nu poţi trata privatizarea Oltchim ca pe o geambaşie de cai

Mircea Geoană: Nu poţi trata privatizarea Oltchim ca pe o geambaşie de cai

Mircea Geoană, a scris, pe blog, că procesul de privatizare a Oltchim a fost plin de greșeli și, ca într-o problemă de matematică, rezultatul nu avea cum să fie decât greșit. „Este o privatizare în stil Elodia”, a susținut Geoană.

Nu am cum să fiu de acord cu bâlbâielile OPSPI legate de privatizare. Nu poţi niciodată trata privatizarea Oltchim ca pe o geambaşie de cai. Procesul de privatizare a Oltchim a fost plin de greşeli şi, ca într-o problemă de matematică, rezultatul nu avea cum să fie decât greşit. D-l Vulpescu nu a intuit decât prea târziu dimensiunea problemelor de la Oltchim şi a lipsit cu desăvârşirea o abordare a privatizării menită să ofere perspective atât unor investitori serioşi, cât şi zecilor de mii de familii care depind de acest loc de muncă. (…)Este o privatizare în stil Elodia, iar ceea ce pare că va dispărea este şansa unui loc de muncă pentru mii de vâlceni„, a scris Mircea Geoană pe blog.

Ultima ora:

ObservatorCristina Popescu: Femei celebre din România

PoliticKlaus Iohannis, ședință pe tema Planului Național de Redresare și Reziliență

EconomieAdrian Hatos: Proiectul bugetului de stat pe anul 2021 așază economia românească pe principii liberale: investiții, reforme, creștere economică.

ExternBogdan Aurescu: nominalizarea lui Andrei Muraru în funcţia de ambasador în SUA este „o alegere excelentă”

SocialIulian Crăciun: Despre scandalul exmatriculării studenților la Drept

EvenimenteNicole Moț: Invitație lansare de carte

CulturaCristina Popescu: Femei celebre din România

EditorialIuliana Stan: Femeia si puterea. Gender balance si succes personalClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe