OraNoua.ro
Publicat în 1 aprilie 2014, 17:50 / 274 elite & idei

Mircea Geoană: PSD va avea propriul candidat la prezidențiale, nu pe Tăriceanu

Mircea Geoană: PSD va avea propriul candidat la prezidențiale, nu pe Tăriceanu

Senatorul (PSD) Mircea Geoană, a declarat, vineri, la Botoșani, că partidul pe care îl reprezintă va avea în mod cert un candidat la alegerile prezidențiale de la sfârșitul acestui an, însă acesta nu va fi președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

El a explicat, răspunzând unei întrebări a jurnaliștilor, că nu se poate ca un partid ‘atât de mare ca PSD’ și ‘care are o istorie de ctitorie politică în România să nu aibă propriul candidat’, iar din acest motiv Călin Popescu Tăriceanu nu poate fi candidatul susținut de PSD.

Geoană a subliniat că Tăriceanu ‘are susținerea PSD ca președinte al Senatului și în orice construcție politică viitoare pe care domnia sa o va putea întreprinde’.

Fostul lider PSD a criticat candidații partidelor de opoziție care și-au anunțat intenția de a participa la prezidențiale pe motiv că aceștia nu au venit cu un program concret de administrare a țării.

‘Ceea ce pe mine mă dezamăgește la cei care deja și-au anunțat candidaturile este lipsa oricărui program cu privire la ce ar face dacă ar ajunge cumva președinți. Toată lumea vorbește de calcule electorale, dar nimeni nu spune ce ar face pentru oameni’, a mai afirmat Geoană.

Ultima ora:

ObservatorVino și descoperă arta viitorului la Biblioteca Centrală Universitară Carol I

PoliticAndrei Caramitru: Războiul din Ucraina si problemele pe care le avem acum vin de fapt dintr-o ideologie veche

EconomieRadu Hanga: OMRO IFN îşi continuă finanţarea prin bursă şi listează obligaţiuni în valoare de 10 milioane de lei

ExternSebastian Burduja: Vă propun să marcăm ziua Europei cu un exercițiu de sinceritate

SocialManuela Catrina: Cum stati cu parolele?

EvenimenteVino și descoperă arta viitorului la Biblioteca Centrală Universitară Carol I

CulturaCristina Popescu: Faună protejată din Marea Neagră

EditorialRadu Puchiu: 𝗠𝗶𝗻𝗶𝘀𝘁𝗿𝘂𝗹 𝗽𝗲𝗿𝗳𝗲𝗰𝘁Club Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe