OraNoua.ro
Publicat în 1 aprilie 2014, 17:50 / 169 elite & idei

Mircea Geoană: PSD va avea propriul candidat la prezidențiale, nu pe Tăriceanu

Mircea Geoană: PSD va avea propriul candidat la prezidențiale, nu pe Tăriceanu

Senatorul (PSD) Mircea Geoană, a declarat, vineri, la Botoșani, că partidul pe care îl reprezintă va avea în mod cert un candidat la alegerile prezidențiale de la sfârșitul acestui an, însă acesta nu va fi președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

El a explicat, răspunzând unei întrebări a jurnaliștilor, că nu se poate ca un partid ‘atât de mare ca PSD’ și ‘care are o istorie de ctitorie politică în România să nu aibă propriul candidat’, iar din acest motiv Călin Popescu Tăriceanu nu poate fi candidatul susținut de PSD.

Geoană a subliniat că Tăriceanu ‘are susținerea PSD ca președinte al Senatului și în orice construcție politică viitoare pe care domnia sa o va putea întreprinde’.

Fostul lider PSD a criticat candidații partidelor de opoziție care și-au anunțat intenția de a participa la prezidențiale pe motiv că aceștia nu au venit cu un program concret de administrare a țării.

‘Ceea ce pe mine mă dezamăgește la cei care deja și-au anunțat candidaturile este lipsa oricărui program cu privire la ce ar face dacă ar ajunge cumva președinți. Toată lumea vorbește de calcule electorale, dar nimeni nu spune ce ar face pentru oameni’, a mai afirmat Geoană.

Ultima ora:

ObservatorHorea Mihai Bădău: Inteligența Artificială – Ce se va întâmpla

PoliticLudovic Orban: La nivelul primăriilor este nevoie de o reechilibrare a bugetelor locale

EconomieSilviu Cerna: Pericolele populismului macroeconomic

ExternClara Volintiru: Taking stock of ‘election season’ in the Eastern Partnership countries

SocialCiprian Negură: Micro-sesiune marca Skills Of The Future

EvenimenteIon M.Ioniţă, Iulian Fota: Dezbatere Historia Live – Rusia şi Turcia în Nagorno-Karabah, consecinţele războiului

CulturaCristina Popescu: Nuduri în pictura românească

EditorialHorea Mihai Bădău: Inteligența Artificială – Ce se va întâmplaClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe