Matei Bogdan
Publicat în 27 noiembrie 2019, 22:05 / 49 elite & idei

Mircea Geoană salută intervenţia României in cazul cutremurului din Albania

Mircea Geoană salută intervenţia României in cazul cutremurului din Albania

Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, a salutat intervenţia României după cutremurul din Albania. Guvernul României a decis să trimită două avioane cu echipaje care să ajute la căutările printre dărâmături şi să asigure asistenţă celor în nevoie. 

„Cutremur major în Albania! Cunoscând direct acest tip de catastrofă și tragedia prin care trec cei afectați, îmi exprim compasiunea și solidaritatea cu victimele și toți cei în suferință, așa cum a făcut-o și Secretarul General NATO și liderii UE. Salut susținerea pe care statele din regiune și din întreagă Europa o oferă Albaniei aliate în aceste momente grele. Salut și promptitudinea cu care Guvernul României, MApN și Inspectoratul pentru Situații de Urgență au acționat pentru transmiterea de sprijin concret și imediat vecinilor și prietenilor noștri albanezi”, a scris Mircea Geoană pe Facebook. 

Potrivit ultimului bilanţ al autorităţilor, după cutremurul din Albania, de 6,4 pe scara Richter, sunt 13 morţi şi peste 600 de răniţi. 

www.dcnews.ro

Ultima ora:

ObservatorLudovic Orban, mesaj de Ziua Culturii Naţionale

PoliticLudovic Orban, mesaj de Ziua Culturii Naţionale

EconomieCozmin Gușă, despre bugetul MTS: Guvernul sacrifică sportul pentru nişte interese electorale

ExternAndrei Stoian, de vorbă cu H D Hartmann şi Răzvan Munteanu

EvenimenteVictor Vevera și Marian Murguleț au participat la prima ședință de operaționalizare a CYBER INFLUENCE ASSESSMENT AND STRATEGIES CENTER (”CIASC”)

CulturaTeodor Baconschi, Adrian Papahagi, Radu Preda, Mihail Neamţu și alți intelectuali au contribuit la primul număr al Revistei Horeb, editată de Episcopia Hușilor

SocialAdrian Hatos, despre cercetare si mediul digital

MoldovaAndrei Vlasceanu: Tragedie antică şi teatru rusesc la ChişinăuClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe