Matei Bogdan
Publicat în 27 noiembrie 2019, 22:05 / 36 elite & idei

Mircea Geoană salută intervenţia României in cazul cutremurului din Albania

Mircea Geoană salută intervenţia României in cazul cutremurului din Albania

Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, a salutat intervenţia României după cutremurul din Albania. Guvernul României a decis să trimită două avioane cu echipaje care să ajute la căutările printre dărâmături şi să asigure asistenţă celor în nevoie. 

„Cutremur major în Albania! Cunoscând direct acest tip de catastrofă și tragedia prin care trec cei afectați, îmi exprim compasiunea și solidaritatea cu victimele și toți cei în suferință, așa cum a făcut-o și Secretarul General NATO și liderii UE. Salut susținerea pe care statele din regiune și din întreagă Europa o oferă Albaniei aliate în aceste momente grele. Salut și promptitudinea cu care Guvernul României, MApN și Inspectoratul pentru Situații de Urgență au acționat pentru transmiterea de sprijin concret și imediat vecinilor și prietenilor noștri albanezi”, a scris Mircea Geoană pe Facebook. 

Potrivit ultimului bilanţ al autorităţilor, după cutremurul din Albania, de 6,4 pe scara Richter, sunt 13 morţi şi peste 600 de răniţi. 

www.dcnews.ro

Ultima ora:

ObservatorSergiu Manea: Forbes 30 pentru RO30

PoliticIon M. Ioniţă: Bădălău şi ai lui

EconomieSergiu Manea: Forbes 30 pentru RO30

ExternIulian Chifu: Un game changer în Brexit – Raportul serviciilor britanice privind ingerinţele Rusiei în referendumul din 2016

EvenimenteMireille Rădoi: Un produs de diplomație culturală – Femei remarcabile din România și din Peru

CulturaRadu Preda: Organizatorii memoriei

SocialAndrei Stoian: Sistemul de învăţământ românesc a acumulat o serie întreagă de probleme

MoldovaAndrei Vlasceanu: Tragedie antică şi teatru rusesc la ChişinăuClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe