OraNoua.ro
Publicat în 26 septembrie 2012, 12:04 / 304 elite & idei

Mircea Neață: A patra ediție a Conferinței Internaționale „Marketing în Direct” a fost găzduită de Clubul Diplomatic

Mircea Neață: A patra ediție a Conferinței Internaționale „Marketing în Direct” a fost găzduită de Clubul Diplomatic

A patra editie a Conferintei Internationale „Marketing in Direct” (26 Septembrie 2012 in locatia Clubul Diplomatic Bucuresti) a avut ca tema The connected direct marketer si a prezentat cele mai captivante tehnici si instrumente de marketing, fie ca vorbim de marketingul direct sau digital.

Potrivit lui Mircea Neață, directorul Clubului Diplomatic din București, alaturi de 15 speakeri locali, 2 speakeri internationali de top s-au prezentat trendurile marketingului occidental: Chris Arnold si Marc Borgers.

Chris Arnold, membru in boardul Asociatiei de Marketing Direct din Marea Britanie, este autorul cartii “Marketing de etica si noul profil al consumatorului”, cu numeroase aparitii televizate in calitate de expert in marketing la BBC, Marketing Success TV, CNN si Channel 4.

Marc Borgers este partener Borgers&Straathof, fondator si membru onorific al Asociatiei olandeze de email si autorul cartii “Email marketing de succes”. Este un expert renumit in strategiile si optimizarea campaniilor de marketing online.

Ultima ora:

ObservatorVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

PoliticRemus Pricopie: Este politica o profesie serioasă?

EconomieNovel Research, Editura Club România: Trenduri în reglementări financiare

ExternIulian Fota, despre concluziile summit-ului Biden-Putin

SocialMarian Staș, despre criteriile pentru școlile-pilot: Cel mai important e să vrea și al doilea să poată

EvenimenteVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

CulturaFlaviu Predescu: Marile portrete ale lui Nadar. Expoziție la Timișoara

EditorialCiprian Stănescu: Educația viitorului în realitatea mixtă. Top 3 provocări pentru Generația ZClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe