OraNoua.ro
Publicat în 26 septembrie 2012, 12:04 / 355 elite & idei

Mircea Neață: A patra ediție a Conferinței Internaționale „Marketing în Direct” a fost găzduită de Clubul Diplomatic

Mircea Neață: A patra ediție a Conferinței Internaționale „Marketing în Direct” a fost găzduită de Clubul Diplomatic

A patra editie a Conferintei Internationale „Marketing in Direct” (26 Septembrie 2012 in locatia Clubul Diplomatic Bucuresti) a avut ca tema The connected direct marketer si a prezentat cele mai captivante tehnici si instrumente de marketing, fie ca vorbim de marketingul direct sau digital.

Potrivit lui Mircea Neață, directorul Clubului Diplomatic din București, alaturi de 15 speakeri locali, 2 speakeri internationali de top s-au prezentat trendurile marketingului occidental: Chris Arnold si Marc Borgers.

Chris Arnold, membru in boardul Asociatiei de Marketing Direct din Marea Britanie, este autorul cartii “Marketing de etica si noul profil al consumatorului”, cu numeroase aparitii televizate in calitate de expert in marketing la BBC, Marketing Success TV, CNN si Channel 4.

Marc Borgers este partener Borgers&Straathof, fondator si membru onorific al Asociatiei olandeze de email si autorul cartii “Email marketing de succes”. Este un expert renumit in strategiile si optimizarea campaniilor de marketing online.

Ultima ora:

ObservatorVictor Vevera: Securing the Future and unlocking Cybersecurity Solutions

PoliticMarco Badea: S-au încheiat discuțiile între Biden și Putin. SUA au avertizat cu ”sancţiuni severe”. Rusia a amintit de al Doilea Război Mondial

EconomieFlorin Georgescu: România a asigurat echilibrele macroeconomice numai în cadrul programelor încheiate cu FMI, Banca Mondială și CE / Aplicarea terapiei de șoc a reprezentat o succesiune de „victorii à la Pirus”

ExternIulian Fota: Chiar daca pericolul razboiului impotriva Ucrainei s-a mai estompat el va continua sa pluteasca cat timp cererile Moscovei sunt nerezonabile

SocialDaniela Vișoianu: Din seria ”ce aș fi vrut să învăț în liceu”…

EvenimenteVictor Vevera: Securing the Future and unlocking Cybersecurity Solutions

CulturaDan Mircea Cipariu: Regulamentul celei de-a XII-a ediții a Galei Tinerilor Scriitori

EditorialRadu Magdin: Why the German Mittelstand is the way forward for CEE’s businessesClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe