OraNoua.ro
Publicat în 23 mai 2012, 18:24 / 294 elite & idei

Mireille Rădoi – Biblioteca Centrală Universitară „Carol I” a fost desemnată cea mai buna bibliotecă a anului 2011

Mireille Rădoi – Biblioteca Centrală Universitară „Carol I” a fost desemnată cea mai buna bibliotecă a anului 2011
+ Cultura • + Observator

Vineri, 11 mai 2012 – Biblioteca Centrala Universitara „Carol I” a fost desemnata cea mai buna biblioteca a anului 2011, la sectiunea biblioteci nationale, în cadrul Galei Industriei de Carte din România – Bun de Tipar.

Premiul a fost primit de doamna Mireille Radoi, directorul general al bibliotecii, care a sosit la eveniment însotita de peste zece reprezentanti ai BCU Bucuresti carora le-a multumit pentru devotamentul fata de carte, dar si pentru dedicatia cu care sustin activitatea culturala a bibliotecii. Dna. Radoi i-a felicitat pe organizatori pentru initiative si a remarcat importanta unei gale de excelenta dedicata universului cartii.

Evenimentul a avut loc în Aula Bibliotecii Nationale si a reunit cele mai importante nume din bransa. „Bun de Tipar. Gala Industriei de Carte din România” îsi propune sa marcheze reusitele anuale ale industriei editoriale autohtone, scopul evenimentului fiind acela de a atrage atentia publicului asupra celor mai bune produse editorial românesti, în contextul în care se vorbeste tot mai mult de o criza a lecturii, a cartii sau a literaturii de calitate.”

La prima editie au fost invitate sa participle toate editurile ce activeaza, publica si difuzeaza carte în România, dar si cele din Republica Moldova care au o filiala în România, tipografiile, bibliotecile si librariile autohtone.

Ultima ora:

ObservatorHorea Mihai Bădău: Inteligența Artificială – Ce se va întâmpla

PoliticLudovic Orban: La nivelul primăriilor este nevoie de o reechilibrare a bugetelor locale

EconomieSilviu Cerna: Pericolele populismului macroeconomic

ExternClara Volintiru: Taking stock of ‘election season’ in the Eastern Partnership countries

SocialCiprian Negură: Micro-sesiune marca Skills Of The Future

EvenimenteIon M.Ioniţă, Iulian Fota: Dezbatere Historia Live – Rusia şi Turcia în Nagorno-Karabah, consecinţele războiului

CulturaCristina Popescu: Nuduri în pictura românească

EditorialHorea Mihai Bădău: Inteligența Artificială – Ce se va întâmplaClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe