Adriana
Publicat în 13 noiembrie 2013, 16:09 / 150 elite & idei

Mişu Negriţoiu: ZF, un exemplu de optimism, curaj şi respect de sine

Mişu Negriţoiu: ZF, un exemplu de optimism, curaj şi respect de sine
+ Observator

Mişu Negriţoiu, chairman al ING Bank România, spune că de-a lungul celor 15 ani, ZF a fost un exemplu de optimism, profesionalism, curajÊ şi respect de sine.

„A ales să scrie cu încredere în societatea românească şi în antreprenorii ei şi a înţeles că un jurnalism responsabil şi un mediu de business de calitate pot pune lucrurile în mişcare“.

„Se spune că ziua bună se cunoaşte de dimineaţă. Şi cred că este adevărat. Pentru că un start bun înseamnă o cursă bună. Iar ZF oferă premisele unei curse reuşite. Şi în dimineţile care contează, informaţia corectă este cel mai valoros „bun“ pe care îl poţi avea. Am aplaudat în fiecare zi faptul că ZF a înţeles acest lucru: că jurnalismul este responsabil (sau are puterea de a influenţa) o decizie de business, un om de afaceri sau chiar întregul mediu de business. A inţeles că are această putere (şi această responsabilitate) şi a ales să facă un „jurnalism constructiv“, implicat.
www.zf.ro

Ultima ora:

ObservatorVino și descoperă arta viitorului la Biblioteca Centrală Universitară Carol I

PoliticAndrei Caramitru: Războiul din Ucraina si problemele pe care le avem acum vin de fapt dintr-o ideologie veche

EconomieRadu Hanga: OMRO IFN îşi continuă finanţarea prin bursă şi listează obligaţiuni în valoare de 10 milioane de lei

ExternSebastian Burduja: Vă propun să marcăm ziua Europei cu un exercițiu de sinceritate

SocialManuela Catrina: Cum stati cu parolele?

EvenimenteVino și descoperă arta viitorului la Biblioteca Centrală Universitară Carol I

CulturaCristina Popescu: Faună protejată din Marea Neagră

EditorialRadu Puchiu: 𝗠𝗶𝗻𝗶𝘀𝘁𝗿𝘂𝗹 𝗽𝗲𝗿𝗳𝗲𝗰𝘁Club Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe