Adriana
Publicat în 13 noiembrie 2013, 16:09 / 81 elite & idei

Mişu Negriţoiu: ZF, un exemplu de optimism, curaj şi respect de sine

Mişu Negriţoiu: ZF, un exemplu de optimism, curaj şi respect de sine
+ Observator

Mişu Negriţoiu, chairman al ING Bank România, spune că de-a lungul celor 15 ani, ZF a fost un exemplu de optimism, profesionalism, curajÊ şi respect de sine.

„A ales să scrie cu încredere în societatea românească şi în antreprenorii ei şi a înţeles că un jurnalism responsabil şi un mediu de business de calitate pot pune lucrurile în mişcare“.

„Se spune că ziua bună se cunoaşte de dimineaţă. Şi cred că este adevărat. Pentru că un start bun înseamnă o cursă bună. Iar ZF oferă premisele unei curse reuşite. Şi în dimineţile care contează, informaţia corectă este cel mai valoros „bun“ pe care îl poţi avea. Am aplaudat în fiecare zi faptul că ZF a înţeles acest lucru: că jurnalismul este responsabil (sau are puterea de a influenţa) o decizie de business, un om de afaceri sau chiar întregul mediu de business. A inţeles că are această putere (şi această responsabilitate) şi a ales să facă un „jurnalism constructiv“, implicat.
www.zf.ro

Ultima ora:

ObservatorHorea Mihai Bădău: Inteligența Artificială – Ce se va întâmpla

PoliticLudovic Orban: La nivelul primăriilor este nevoie de o reechilibrare a bugetelor locale

EconomieSilviu Cerna: Pericolele populismului macroeconomic

ExternClara Volintiru: Taking stock of ‘election season’ in the Eastern Partnership countries

SocialCiprian Negură: Micro-sesiune marca Skills Of The Future

EvenimenteIon M.Ioniţă, Iulian Fota: Dezbatere Historia Live – Rusia şi Turcia în Nagorno-Karabah, consecinţele războiului

CulturaCristina Popescu: Nuduri în pictura românească

EditorialHorea Mihai Bădău: Inteligența Artificială – Ce se va întâmplaClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe