Matei Bogdan
Publicat în 18 decembrie 2019, 16:30 / 72 elite & idei

Mugur Cozmanciuc: Toate proiectele de investiţii începute în judeţ vor continua – susţine preşedintele PNL

Mugur Cozmanciuc: Toate proiectele de investiţii începute în judeţ vor continua – susţine preşedintele PNL

Toate proiectele de investiţii care au fost începute în judeţul Neamţ vor continua, a dat asigurări, vineri, într-o conferinţă de presă, preşedintele filialei PNL, deputatul Mugur Cozmanciuc.

„Orice voce solitară care spune că nu vor continua nu face decât să fie într-o mare eroare şi să transmită mesaje distorsionate. Noi, ca parlamentari ai PNL, vom continua şi vom susţine proiectele de investiţii din judeţ, indiferent de obiectiv. Un singur lucru trebuie spus: fiecare proiect de investiţii se va desfăşura conform cadrului legal. Bănuiesc că şi până acum a fost la fel”, a declarat Mugur Cozmanciuc.

Parlamentarul a dat ca exemple Autostrada Ungheni – Iaşi – Târgu Neamţ – Târgu Mureş, drumul expres Piatra Neamţ – Bacău sau continuarea reabilitării drumului naţional DN15 Bicaz – Poiana Largului, care vor primi finanţare din partea Guvernului PNL.

Pe de altă parte, deputatul Mugur Cozmanciuc a precizat că toate facturile depuse spre decontare pe PNDL 1 şi 2 vor fi achitate de guvern până la sfârşitul anului, dacă sunt în conformitate cu realitatea şi prevederile legale. 

Ultima ora:

ObservatorAlexandru Georgescu: 19 ani de la atentatele care au schimbat lumea – „9/11, un punct de cotitură în istoria post-Război Rece”

PoliticNicușor Dan: Salariile bucureștenilor vor ajunge la 1400 de euro în următorii patru ani

EconomieSergiu Manea: BCR lansează ghidul pentru antreprenori „La ce ne uităm când credităm” – cei șapte indicatori pe care banca îi urmărește în procesul de creditare

ExternOvidiu Nahoi: Bruxelles vrea să unifice aplicațiile mobile anti-Covid

SocialLudovic Orban: Autoritățile locale pot achiziționa cam 500.000 tablete pentru elevi și o pot face mai ușor, prin procedura simplificată

EvenimenteMihai Toader-Pasti, la conferința Building Home

CulturaCristina Popescu: Uniformele regalității (III). Reginele României

EditorialAlexandru Georgescu: 19 ani de la atentatele care au schimbat lumea – „9/11, un punct de cotitură în istoria post-Război Rece”Club Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe