Matei Bogdan
Publicat în 1 septembrie 2021, 12:07 / 131 elite & idei

Nicușor Dan: Vom depune dosarul pentru preluarea Parcului Văcărești/ Îl vom face o zonă de atracție

Nicușor Dan: Vom depune dosarul pentru preluarea Parcului Văcărești/ Îl vom face o zonă de atracție

Nicușor Dan, Primarul Capitalei, a anunțat că va depune dosarul pentru preluarea Parcului Văcărești:

„Mâine vom depune dosarul pentru preluarea Parcului Văcărești. Cu Primăria Sectorului 4 și orice altă parte interesată și competentă din această zonă vom amenaja și vom face din Parcul Văcărești o zonă de atracție”, a declarat Nicușor Dan, marți, cu ocazia bilanțului făcut în fața presei la 10 luni de mandat.

„Am oprit acele avize generale de defrișare și toaletare pe care primăria le dădea la început de an și nenoroceau mii de copaci în fiecare an”, a mai spus primarul Capitalei, referitor la zona de mediu.

În prezent, Parcul Văcărești se află în administrarea Agenţiei Naţionale pentru Arii Naturale Protejate, instituţie publică centrală aflată în subordinea Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor.

www.g4media.ro

Ultima ora:

ObservatorAlexandru Grumaz: Jurnal de război (XIV). Paradoxul extinderi NATO

PoliticKelemen Hunor: În timp ce alţii dărâmă statui, noi ridicăm statui şi construim un viitor paşnic

EconomieDaniel Dăianu: Se întoarce o economie a tristeţii?

ExternIulian Chifu: Gâtuirea Europei – Un vas venind din China a blocat aprovizionarea cu petrol şi gaze prin Suez

SocialAndreea Paul: Meseriile viitorului pentru copilul meu

EvenimenteVictor Vevera: ICI București a organizat prima ediție a conferinței internaționale în domeniul diplomației cibernetice – „Building global digitalisation: creating trust & security through cyber diplomacy”

CulturaIonuț Vulpescu: Naționalismul religios crește radical în perioadele istorice marcate de o dramatică vulnerabilitate

EditorialAlexandru Grumaz: Jurnal de război (XIV). Paradoxul extinderi NATOClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe