OraNoua.ro
Publicat în 28 septembrie 2016, 19:43 / 214 elite & idei

Nicușor Dan: USR poate candida la Alegerile Parlamentare doar dacă depunem 200,000 de semnături

Nicușor Dan: USR poate candida la Alegerile Parlamentare doar dacă depunem 200,000 de semnături

Ne găsești pe buletinul de vot doar dacă semnezi!

  • Am început strângerea de semnături pentru ca Uniunea Salvați România (USR) să poată candida la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016. Nu le cumpărăm și nu le falsificăm, ci le strângem pe bune împreună cu tine!

 

Noi ne-am propus să avem semnăturile până pe 15 octombrie 2016 pentru a le putea verifica și îndosaria.

Daca fiecare susținător ar strânge câte 50 de semnături, am strânge foarte ușor cele 200,000 de semnături necesare. Ne sunt insă de ajutor și 25, 10, 5 sau chiar și una singură. Aceste semnături trebuie strânse in original!

Vă rog să facem cu toții un efort azi, mâine și poimâine o jumătate de oră, astfel încât vineri să putem să facem o statistică și să putem să avansăm cu câteva zeci de mii de semnături.

Trimite formularul/formularele prin poștă la sediul central al USR (Str. Carol Davila Nr. 91, Parter, Ap. 1, Sector 5, Bucureşti), depune-l(e) la unul din corturile de campanie ale USR sau contactează un reprezentant al USR din țară pentru a le prelua.

 

Atenție:

  • Listele de semnături nu pot fi trimise prin poșta electronică;
  • Nu trimiteți copii ale listelor de semnături;
  • Semnăturile trebuie să fie originale, nu semnați în locul altei persoane.

Vă mulțumesc pentru ajutor,

Nicușor Dan

Ultima ora:

ObservatorAndreea Paul: Digitalizarea administrației – România are nevoie de un plan coerent pe verticală

PoliticSebastian Burduja propune o întâlnire cu părţile implicate în problema gunoiului şi constituirea unui grup de lucru

EconomieBogdan Chiriţoiu: 2020 a fost clar un an diferit; pe ansamblu economia noastră a mers surprinzător de bine

ExternMarco Badea: Moștenirea politică a lui Netanyahu nu va fi o națiune mai sigură, ci o societate israeliană profund fracturată, care trăiește în spatele zidurilor

SocialManuela Catrina: Ne luptam cu birocratia, iar unii cred ca hartia e mai safe

EvenimenteAndreea Paul: Digitalizarea administrației – România are nevoie de un plan coerent pe verticală

CulturaIonuț Vulpescu: Proiectul pe care l-am inițiat, prin care mi-am propus să rezolv una dintre problemele dificile cu care se confruntă în special muzeele, a devenit lege!

EditorialCorneliu Vișoianu: Voluntarul și Club România după 10 ani | Bogdan Gavrilă, Spiritul Voluntarului care dă, fară să aștepte răsplată ci doar construiește ”Zero-risk” societyClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe