Adriana
Publicat în 19 martie 2019, 20:14 / 245 elite & idei

Oana Popescu: Nu este circ ce face un om cu banii lui si o țara întreaga ajunsă la exasperare si care încerca metode disperate de a striga Ajunge!

Oana Popescu: Nu este circ ce face un om cu banii lui si o țara întreaga ajunsă la exasperare si care încerca metode disperate de a striga Ajunge!
+ Observator

Nu este circ ce face un om cu banii lui si o țara întreaga ajunsă la exasperare si care încerca metode disperate de a striga Ajunge!
E vorba despre viața noastră. A mea si a ta. Si a copiilor noștri. Si a mamei mele care, daca nu aveam bani, murea sigur acum o luna in spital. Si a copiilor de care ne despărțim prea devreme ca ne pleacă nu la mai bine ci la mai greu dar normal. Si despre clasa mea de liceu care vine anual jumătate din ea de peste mari si tari ACASĂ. Si despre disperarea si eroismul a doua femei care fac ele si 250 000 de oameni din spatele lor ce nu s a facut cu toții banii din țara asta. Ceva banal -un spital.
Si este despre disperarea pustilor care aveam la revoluție 20 de ani si credeam ca l-am prins pe Dumnezeu de un picior ca scăpasem de comunism. Si care acum sunt iar disperați.
Si despre Colectiv. Si despre agramații de care nu mai ai loc.
Despre tot comunismul si lasitatea care zac in noi. Si despre un stat ostil si dușmănos cu cei care încerca sa facă ceva, orice. Si care este ‘generos” îndatorand țara si pe copii de azi lăsând o pensie mai mare mâncata luna următoare deja de inflație.

E despre viata noastra. Singura.

Ultima ora:

ObservatorVino și descoperă arta viitorului la Biblioteca Centrală Universitară Carol I

PoliticAndrei Caramitru: Războiul din Ucraina si problemele pe care le avem acum vin de fapt dintr-o ideologie veche

EconomieRadu Hanga: OMRO IFN îşi continuă finanţarea prin bursă şi listează obligaţiuni în valoare de 10 milioane de lei

ExternSebastian Burduja: Vă propun să marcăm ziua Europei cu un exercițiu de sinceritate

SocialManuela Catrina: Cum stati cu parolele?

EvenimenteVino și descoperă arta viitorului la Biblioteca Centrală Universitară Carol I

CulturaCristina Popescu: Faună protejată din Marea Neagră

EditorialRadu Puchiu: 𝗠𝗶𝗻𝗶𝘀𝘁𝗿𝘂𝗹 𝗽𝗲𝗿𝗳𝗲𝗰𝘁Club Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe