Matei Bogdan
Publicat în 10 martie 2021, 12:57 / 182 elite & idei

Omer Tetik: După această resetare economică suntem la un început aproape egal pentru toți

Omer Tetik: După această resetare economică suntem la un început aproape egal pentru toți

După aceasta resetare economică suntem la un început aproape egal pentru toți, fiind un “hard reset”, a declarat Omer Tetik, CEO Banca Transilvania, într-o conferință organizată de PwC România. „Este important să ne gândim cum vom continua activitatea, investițiile, de acum înainte”, a spus el.

„Ianuarie 2021 a fost o luna record pentru noi. Avem toate premisele să mergem mai departe. Sunt foarte multe oportunități de investiții. Am văzut ca a fost un moment bun și unele industrii, provocate de criză, gen Horeca, unii au folosit asta pentru vânzare online, delivery services și așa mai departe, alții au folosit asta pentru training sau renovarea spațiilor. Este și un hard reset. După aceasta resetare economică suntem la un început aproape egal pentru toți. Este important să ne gândim cum vom continua activitatea, investițiile, de acum înainte”, a spus Tetik.

Potrivit acestuia, cea mai importantă este investiția în tineri, „în educație, lângă sănătate, ca să-i ținem în țara mai departe”

www.hotnews.ro

Ultima ora:

ObservatorVino și descoperă arta viitorului la Biblioteca Centrală Universitară Carol I

PoliticAndrei Caramitru: Războiul din Ucraina si problemele pe care le avem acum vin de fapt dintr-o ideologie veche

EconomieRadu Hanga: OMRO IFN îşi continuă finanţarea prin bursă şi listează obligaţiuni în valoare de 10 milioane de lei

ExternSebastian Burduja: Vă propun să marcăm ziua Europei cu un exercițiu de sinceritate

SocialManuela Catrina: Cum stati cu parolele?

EvenimenteVino și descoperă arta viitorului la Biblioteca Centrală Universitară Carol I

CulturaCristina Popescu: Faună protejată din Marea Neagră

EditorialRadu Puchiu: 𝗠𝗶𝗻𝗶𝘀𝘁𝗿𝘂𝗹 𝗽𝗲𝗿𝗳𝗲𝗰𝘁Club Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe