Matei Bogdan
Publicat în 16 octombrie 2019, 15:54 / 195 elite & idei

Omer Tetik şi Leontin Toderici, CEO-ul şi şeful adjunct al Băncii Transilvania, au vândut acţiuni de aproape 5 mil. lei.

Omer Tetik şi Leontin Toderici, CEO-ul şi şeful adjunct al Băncii Transilvania, au vândut acţiuni de aproape 5 mil. lei.

Omer Tetik, CEO al Băncii Transilvania, cea mai mare instituţie de credit din România în funcţie de activele gestionate, a notificat vineri bursa că pe 8 octombrie a vândut un pachet de 1 milion de acţiuni la banca pe care o conduce, la 2,41 lei pe unitate, echivalentul unei tranzacţii de 2,41 mil. lei.

Pe de altă parte, astăzi la bursă a fost publicată şi tranzacţia prin care Leontin Toderici, director general adjunct al băncii de la Cluj, a vândut la rândul său un pachet de 1 milion de acţiuni, dar la un preţ uşor în scădere faţă de Tetik, de 2,395 lei pe acţiune. Prin urmare, Leontin Toderici a vândut pe 9 octombrie acţiuni de 2,39 mil. lei.

Astfel, directorul general şi director general adjunct ai celei mai mari bănci din România, respectiv un emitent de 12,5 mld. lei, au vândut acţiuni de aproape 5 milioane de lei în doar o săptămână.

www.zf.ro

Ultima ora:

ObservatorIulian Fota: Urmatoarea rupere de Occident va fi, mai intai, pe vector tehnologic?

PoliticNicușor Dan: Opţiunea mea pentru alegerile de duminică este Partidul Naţional Liberal

EconomieMirela Iovu: Impactul disruptiv al tehnologiei asupra industriei bancare in era post-Covid!

ExternThierry De Montbrial, senior Adviser Club România, a fait de L’IFRI de 2ème Think Tank le plus influent du monde

SocialOvidiu Nahoi: Și dacă, totuși, trăim în cea mai bună perioadă din istoria României?

EvenimenteMireille Rădoi: Biblioteca Centrală Universitară „Carol I” a oferit Înaltei Curți de Casație și Justiție una din cele 8 copii autentificate ale fundamentului legislației moderne – Magna Carta

CulturaCristina Popescu: Emisiunea de mărci poștale „Urși”

EditorialVasile Pușcaș: Un proiect jurnalistic pentru UnireClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe