Adriana
Publicat în 31 octombrie 2012, 16:21 / 108 elite & idei

Petre Munteanu: Alegem Regină sau Preşedintă?

Petre Munteanu: Alegem Regină sau Preşedintă?
+ Observator
  • Înainte de a face pasul înapoi, la vreo Regină, cum recomandă zilele astea până şi vajnicii prezidenţiabili , nu mai bine încercăm întâi cu o Preşedintă? 
  • Ediţia FP România  care apare, în weekend spre luni, a început o conversaţie pe această temă – pe care o continuăm şi în ediţiile următoare, şi nu doar în revista propriu-zisă.
  • Pentru început, am iniţiat grupul facebook PreşedintaRomâniei , prin care căutăm, mai departe, în publicul specializat sau doar interesat, evaluări raţionale & naţionale ale şanselor ca o femeie să ajungă să candideze la Cotroceni – iar dincolo de ce pot face câteva pagini tiparite, un asemenea grup, de doamne şi domni, poate stimula apariţia unei coaliţii reale de sprijin a ideii de candidată, chiar de punere în scenă a unei campanii în acest sens.
  • Atenţie, se lucrează!
  • Articol publicat pe http://petremunteanu.ideilibere.ro/

Ultima ora:

ObservatorCristina Popescu: Femei celebre din România

PoliticKlaus Iohannis, ședință pe tema Planului Național de Redresare și Reziliență

EconomieAdrian Hatos: Proiectul bugetului de stat pe anul 2021 așază economia românească pe principii liberale: investiții, reforme, creștere economică.

ExternBogdan Aurescu: nominalizarea lui Andrei Muraru în funcţia de ambasador în SUA este „o alegere excelentă”

SocialIulian Crăciun: Despre scandalul exmatriculării studenților la Drept

EvenimenteNicole Moț: Invitație lansare de carte

CulturaCristina Popescu: Femei celebre din România

EditorialIuliana Stan: Femeia si puterea. Gender balance si succes personalClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe