Adriana
Publicat în 22 august 2012, 08:52 / 113 elite & idei

Petre Munteanu: Am nevoie de ajutor!

Petre Munteanu: Am nevoie de ajutor!
+ Observator

Nu eu, ci Leslie & Maria, care mi-au trimis şi mie acest mail:

Am lansat prima noastra campanie de SMS. Daca esti de acord ca educatia poate deschide usa catre o viata mai buna pentru un copil sarac, trimite un SMS de 2€ la 8860. Dureaza trei secunde.

Parintii care traiesc la limita saraciei se chinuie zilnic sa le asigure copiilor hrana si imbracaminte, nemaiavand puterea sa se gandeasca la gradinita. Prin urmare, cei mai saraci copii din Romania incep scoala nepregatiti si nu tin pasul cu colegii care au fost la gradinita. In cele din urma, abandoneaza inainte de a dobandi abilitatile necesare pentru piata fortei de munca. Rezultatul: copii raman in acelasi cerc vicios al saraciei ca si parintii lor.

Asociatia OvidiuRo a demonstrat prin programul Fiecare Copil in Gradinta ca parintii saraci isi trimit copiii la gradinita in fiecare zi atunci cand primesc un mic ajutor sub forma de tichete sociale de 50 de lei pe luna (tichetele sunt conditionate de prezenta zilnica).

Asculta-i pe Marcel Iures si Eduard CRBL, daca ai nevoie de motive in plus pentru a ajuta un copil sa mearga la gradinita. Peste 20 de canale de televiziune difuzeaza spotul nostru de campanie:

1 SMS = 2€

6 SMS-uri = un copil care merge la gradinita timp de o luna

Nu vrem sa fim nevoiti sa inchidem programul in niciuna dintre cele 20 de comunitati in care 1.400 de copii saraci sunt sprijiniti sa mearga zilnic la gradinita. De aceea, avem nevoie de ajutorul tau.

Trimite un SMS la 8860 si ajuta un copil sarac sa mearga la gradinita!

Cu speranta,

Leslie & Maria

www.ovid.ro

mulţumesc.

 

Articol publicat pe www.petremunteanu.ideilibere.ro

Ultima ora:

ObservatorCristina Popescu: Femei celebre din România

PoliticKlaus Iohannis, ședință pe tema Planului Național de Redresare și Reziliență

EconomieAdrian Hatos: Proiectul bugetului de stat pe anul 2021 așază economia românească pe principii liberale: investiții, reforme, creștere economică.

ExternBogdan Aurescu: nominalizarea lui Andrei Muraru în funcţia de ambasador în SUA este „o alegere excelentă”

SocialIulian Crăciun: Despre scandalul exmatriculării studenților la Drept

EvenimenteNicole Moț: Invitație lansare de carte

CulturaCristina Popescu: Femei celebre din România

EditorialIuliana Stan: Femeia si puterea. Gender balance si succes personalClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe