OraNoua.ro
Publicat în 21 mai 2014, 17:00 / 190 elite & idei

Radu Crăciun este noul președinte al Asociației Analiștilor Financiar-Bancari din România

Radu Crăciun este noul președinte al Asociației Analiștilor Financiar-Bancari din România

Asociația Analiștilor Financiar-Bancari din România (AAFBR) are, începând de joi, un nou Consiliu Director ales în AGA, președinția fiind preluată de Radu Crăciun, economistul-șel al BCR, se arată într-un comunicat al Asociației transmis vineri AGERPRES.

Radu Crăciun îl înlocuiește pe Adrian Codirlașu de la UniCredit Țiriac Bank, care rămâne membru în conducerea Asociației în urma desființării pozițiilor de vicepreședinte.

Ionuț Dumitru, economistul șef al Raiffeisen Bank, și Eugen Sinca, analist șef la BCR și-au menținut pozițiile de membri, iar Iancu Guda, director de colectare creanțe la Coface România, a obținut un post de membru în noul Consiliu Director. În același timp, analiștii economici Adrian Mitroi și Rozalia Pal au fost înlocuiți.

‘Îmi doresc ca AAFBR să devină o asociație cu o reprezentare mult mai largă în rândul tuturor profesioniștilor din zona financiară din România. În felul acesta, experiența profesională diversificată a membrilor săi va face din asociație, într-o și mai mare măsură, un for care să permită dezbateri, schimburi de opinii și de experiență pe probleme economice sau financiare de actualitate’, a declarat noul președinte al AAFBR, Radu Crăciun.

Obiectivele noului Consiliu Director al AAFBR sunt poziționarea ca organizație profesională de top în domeniul financiar-bancar, continuarea proiectelor educaționale, inclusiv cele legate de obținerea certificărilor CEFA și CIIA, creșterea numărului de membri, îmbunătățirea comunicării interne și externe și extinderea sferei activităților AAFBR spre zone care prezintă interes în creștere pe piețele financiare, se mai arată în comunicatul asociației.

Ultima ora:

ObservatorCristina Popescu: Femei celebre din România

PoliticKlaus Iohannis, ședință pe tema Planului Național de Redresare și Reziliență

EconomieAdrian Hatos: Proiectul bugetului de stat pe anul 2021 așază economia românească pe principii liberale: investiții, reforme, creștere economică.

ExternBogdan Aurescu: nominalizarea lui Andrei Muraru în funcţia de ambasador în SUA este „o alegere excelentă”

SocialIulian Crăciun: Despre scandalul exmatriculării studenților la Drept

EvenimenteNicole Moț: Invitație lansare de carte

CulturaCristina Popescu: Femei celebre din România

EditorialIuliana Stan: Femeia si puterea. Gender balance si succes personalClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe