Matei Bogdan
Publicat în 6 mai 2020, 11:14 / 55 elite & idei

Raed Arafat: Cum vom putea merge la coafor incepând cu 15 mai

Raed Arafat: Cum vom putea merge la coafor incepând cu 15 mai

Președintele Iohannis, ulterior și premierul Ludovic Orban, anunțau populația că din 15 mai vor fi redeschise anumite magazine, dar și saloanele de înfrumusețare și frizeriile, dar în anumite condiții stricte. Același anunț a fost confirmat și de Secretarul de Stat, Raed Arafat, dar a adus și anumite explicații asupra modului cum ar trebui să se întâmple acest lucru.

Noi reguli stricte impuse de Raed Arafat: Cum vom putea merge la coafor incepând cu 15 mai

La finele lunii aprilie, într-un interviu acordat DIGI 24, Raede Arafat atenționa populația despre ceea ce s-ar putea întâmpla dacă situația se înrăutățește, și anume că s-ar putea să nu mai fie 15 mai data relaxărilor despre care s-a tot discutat.

Conform delcarației, Secretarul de Stat declara că în cazul în care situația se înrăutățește și nu se vor respecta distanțarea fizică și măsurile impuse de situația de urgență, relaxarea restricțiilor să nu mai aibă loc la 15 mai.

”Mai avem aproximativ două săptămâni și către sfârșitul celor două săptămâni, înainte de 15 mai, o să se cristalizeze realmente situația, ce decizii vor fi luate, ce poate fi relaxat. Sper ca oamenii să ne înțeleagă.

Ultima ora:

ObservatorLudovic Orban: România are o şansă uriaşă. Avem oportunităţi pe care mulţi nici măcar nu le-au identificat

PoliticLudovic Orban: România are o şansă uriaşă. Avem oportunităţi pe care mulţi nici măcar nu le-au identificat

EconomieRăzvan Nicolescu: Mizele regionale ale jocurilor din energie (Op-ed)

ExternDan Mihalache: Nu uitați să aplicați în următoarea perioadă pentru a vă proteja dreptul curent de a locui, munci și studia în Marea Britanie

SocialGeorge Butunoiu: Realitatea la zi – Minte-mă frumos! Mituri și ipocrizie în lumea corporatistă – George Butunoiu

EvenimenteMarian Murguleț: Videoconferința „Digitalizarea României și Tehnologia 5G” / „Cartea electronică de identitate va face ireversibilă transformarea digitală a României”

CulturaCristina Popescu: Romfilatelia introduce în circulație joi, 2 iulie 2020, emisiunea de mărci poștale Animale tip leopard

EditorialMirela Iovu: Efectele disruptive ale COVID-19. Digitalizarea, noul model de afaceri in contextul pandemieiClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe