Matei Bogdan
Publicat în 17 iunie 2020, 11:35 / 192 elite & idei

Răzvan Nicolescu, invitat la interviurile video ale publicației FOCUS ENERGETIC

Răzvan Nicolescu, invitat la interviurile video ale publicației FOCUS ENERGETIC

Domnul Răzvan Nicolescu este invitat la interviurile video ale publicației FOCUS ENERGETIC.

Inginer energetician de formație, domnul Răzvan Nicolescu este unul dintre cei mai importanți specialiști din domeniul energetic și, probabil, are cea mai mare expertiză între specialiștii din “noul val“, deși experiența dânsului în acest domeniu depășește de-acum 20 de ani.

După ce a reprezentat interesele energetice ale României la UE, după ce a fost manager în cadrul OMV Petrom, domnul Răzvan Nicolescu a condus Agenția pentru Cooperarea Reglementatorilor Europeni în Energie (ACER – ANRE-ul european), atât ca președinte, cât și ca vicepreședinte al instituției. De asemenea, domnul Răzvan Nicolescu a condus și destinele energeticii românești, din postura de ministru al Energiei.

Ultima ora:

ObservatorVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

PoliticRemus Pricopie: Este politica o profesie serioasă?

EconomieNovel Research, Editura Club România: Trenduri în reglementări financiare

ExternIulian Fota, despre concluziile summit-ului Biden-Putin

SocialMarian Staș, despre criteriile pentru școlile-pilot: Cel mai important e să vrea și al doilea să poată

EvenimenteVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

CulturaFlaviu Predescu: Marile portrete ale lui Nadar. Expoziție la Timișoara

EditorialCiprian Stănescu: Educația viitorului în realitatea mixtă. Top 3 provocări pentru Generația ZClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe