OraNoua.ro
Publicat în 12 octombrie 2016, 19:20 / 373 elite & idei

Remus Pricopie, Valentin Naumescu, Miruna Troncota: Invitatie – Conferinta internationala, 20-21 octombrie, SNSPA

Remus Pricopie, Valentin Naumescu, Miruna Troncota: Invitatie – Conferinta internationala, 20-21 octombrie, SNSPA
Este o deosebită onoare să vă invităm la deschiderea conferinței noastre internaționale intitulată “Instrumentalizing the Recent Past in Foreign Policy – The Legitimization of External Intervention in the Former Soviet Space” ce va avea loc joi 20 octombrie 2016 ora 9.30.Evenimentul de deschidere va fi urmat de o prelegere a Profesorului Dr Andreas Umland (Institutul de Cooperare Euro-Atlantică din Kiev, Ucraina). 
La conferință vor participa peste 30 de cercetători din țară și străinătate cu expertiză academică pe spațiul ex-sovietic (printre care Yulia Nikitina, conferențiar, Moscow State University of International Relations (MGIMO), Rusia; Aleksandr Zadorozhnii – decan al Facultatii de Drept International, Universitatea Taras Shevchenko, Kiev, Ucraina) și regiunea Balcanică (Jovan Teokarevic de la Facultatea de Stiinte Politice din Belgrad, Serbia și alții). 
Evenimentul își propune să ofere o perspectivă cât mai actuală asupra evenimentelor curente care marchează securitatea regională în Europa de Est. Menționăm că evenimentul de deschidere va beneficia de o largă promovare în mass media și am încheiat în acest sens 8 parteneriate media cu instituții media precum Digi24, Hotnews, RFI, Foreign Policy România, 22 și altele, considerând că aceasta va fi o bună oportunitate de promovare a activității noastre de cercetare și de a intra în contact cu experți în domeniu. Vă atașăm de asemenea si programul conferintei.
 
RSVP pana pe 15 octombrie la adresa

Ultima ora:

ObservatorMireille Rădoi: Micul Paris la Biblioteca Centrală Universitară „CAROL I”  

PoliticKelemen Hunor: Acest guvern rămâne şi va face treabă până în 2024. UDMR nu va vota nicio moţiune de cenzură

EconomieCristian Grosu: Săptămâna care modelează Europa și România ei

ExternAntonia Colibasanu: What the EU’s Green Deal Means for Europe and Russia

SocialAdrian Hatos, la dezbaterea despre meditații organizată de Societatea Academică din România

EvenimenteMireille Rădoi: Micul Paris la Biblioteca Centrală Universitară „CAROL I”  

CulturaCristina Popescu: Pictorul Dimitrie Știubei, un pictor de …marcă

EditorialTeodor Baconschi: D-ale pandemiei. Un final cu repetițieClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe