OraNoua.ro
Publicat în 19 februarie 2014, 15:45 / 184 elite & idei

Remus Vulpescu ii ia locul presedintelui NexteBank in Consiliul de Supraveghere al Transelectrica

Remus Vulpescu ii ia locul presedintelui NexteBank in Consiliul de Supraveghere al Transelectrica

Remus Vulpescu, directorul de cabinet al ministrului demisionar al Finantelor, Daniel Chitoiu, a fost numit in Consiliul de Supraveghere al Transelectrica, in locul lui Danut Leonard Sandu, presedintele NexteBank.

„Transelectrica informeaza publicul investitor ca in sedinta din 14 februarie, Consiliul de Supraveghere a luat act de renuntarea din calitatea de membru al Consiliului de Supraveghere al Transelectrica a domnului Danut Leonard Sandru si a numit in calitate de administrator provizoriu, membru al Consiliului de Supraveghere, pana la intrunirea Adunarii Generale a Actionarilor, pe domnul Remus Vulpescu”, se arata intr-un comunicat al companiei gestioneaza sistemul national de transport al electricitatii, scrie Mediafax.

Sandu a fost numit in Consiliul de Supraveghere al Transelectrica la finele lunii lui mai 2013, cu un mandat de patru ani.

Avocatul Remus Vulpescu, fost sef al Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie (OPSPI), face parte si din Consiliul de Supraveghere al Hidroelectrica.

Companiile Transelectrica si Transgaz au fost trecute de Guvern, prin ordonanta de urgenta, de la Ministerul Finantelor la Secretariatul General al Guvernului, argumentul fiind ca transferul este necesar pentru realizarea cablului submarin cu Turcia si conexiunilor energetice cu Republica Moldova.

Ultima ora:

ObservatorHorea Mihai Bădău: Inteligența Artificială – Ce se va întâmpla

PoliticLudovic Orban: La nivelul primăriilor este nevoie de o reechilibrare a bugetelor locale

EconomieSilviu Cerna: Pericolele populismului macroeconomic

ExternClara Volintiru: Taking stock of ‘election season’ in the Eastern Partnership countries

SocialCiprian Negură: Micro-sesiune marca Skills Of The Future

EvenimenteIon M.Ioniţă, Iulian Fota: Dezbatere Historia Live – Rusia şi Turcia în Nagorno-Karabah, consecinţele războiului

CulturaCristina Popescu: Nuduri în pictura românească

EditorialHorea Mihai Bădău: Inteligența Artificială – Ce se va întâmplaClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe