Matei Bogdan
Publicat în 12 iunie 2019, 17:02 / 63 elite & idei

Sebastian Burduja, selectat Marshall Memorial Fellow (MMF) de către The German Marshall Fund of the United States

Sebastian Burduja, selectat Marshall Memorial Fellow (MMF) de către The German Marshall Fund of the United States

Sunt onorat să vă anunț că am fost selectat în urma unei competiții globale ca Marshall Memorial Fellow (MMF) de către The German Marshall Fund of the United States. MMF este cel mai prestigios program al GMF de pregătire la nivel înalt a liderilor, între absolvenți numărându-se Emmanuel Macron (MMF 2006), Federica Mogherini (MMF 2007) și multe alte personalități ale lumii.

În fiecare an, programul selectează 75 de bursieri din Statele Unite și din Europa, investind în pregătirea fiecăruia, timp de șase luni, peste $25.000. Selecția bursierilor se face prin concurs, incluzând un dosar de admitere, scrisori de recomandare și un interviu.

Sunt recunoscător că mă alătur unui grup de lideri din întreaga lume. Sunt cu atât mai mândru că în acest an GMF a selectat doi români, astfel că voi lua parte la acest program împreună cu un bun prieten, Mihnea Samoila, unul dintre cei mai buni experți pe care România îi are în domeniul sănătății.

Vă mulțumesc tuturor pentru încredere, sprijin și încurajări, inclusiv în cele mai dificile momente. Toată această luptă n-ar însemna nimic dacă nu aș avea pentru cine să lupt. Înainte, împreună!

PS Mai multe detalii despre program și despre promoția 2019-2020: http://www.gmfus.org/initiatives/current-fellows

Ultima ora:

ObservatorDragoș Preda: Invitație pentru Membrii Club Romania

PoliticTanase Stamule: O grămadă de guguștiuci comentează pe Facebook despre faptul că a picat moțiunea

EconomieBogdan Chiriţoiu, despre prevenţie şi amenzi: Biserica se chinuie de 2.000 de ani să ne îndrepte, dar fără să ai şi o bâtă nu îi corectezi pe oameni

ExternAlexandru Grumaz: Marea Neagră, de la „lac rusesc“ la spaţiu de securitate al Europei

EvenimenteDragoș Preda: Invitație pentru Membrii Club Romania

CulturaIoan-Aurel Pop: Eminescu – valoarea absolută a culturii româneşti

SocialSever Voinescu: Ghidul Andrei Șerban

MoldovaIulian Chifu: La Chişinău – majoritate de coaliţie, fără cheie de control şi fără frâneClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe