Matei Bogdan
Publicat în 17 februarie 2021, 13:13 / 298 elite & idei

Sebastian Burduja va lansa, sâmbătă, la Piatra Neamț, cartea „Planul pentru România”!

Sebastian Burduja va lansa, sâmbătă, la Piatra Neamț, cartea „Planul pentru România”!

Sâmbătă, 20 februarie, acasă, la Piatra Neamț, deputatul liberal, Sebastian Burduja, va avea prima lansare oficială a cărții „Planul pentru România – Șapte revoluții intelectuale pentru o țară în care vrem să rămânem”.

Cartea „Planul pentru România – Șapte revoluții intelectuale pentru o țară în care vrem să rămânem”, scrisă de Sebastian Burduja, a fost primită cu foarte multă deschidere si interes, având toate șansele sa fie bestseller pe piața românească de carte. „Este o performanță care mă onorează și mă obligă, mai ales pentru ca vorbim despre o carte tehnică, pe teme socio-politice complexe. În același timp, este o carte scrisă cu suflet, o colecție de gânduri mai vechi și mai noi: de la ceea ce am învățat la Harvard, Stanford și Banca Mondială, până la lumina speranțelor și bezna deznădejdilor din ultimii ani, după întoarcerea acasă. Am împletit idei concrete, pragmatice, cu bucăți din sufletul meu, asumate, având conștiința împăcată că nu am nedreptățit pe nimeni și, de câte ori am avut ocazia, am prezentat soluțiile de care avem nevoie, nu doar problemele de care ne-am săturat cu toții”, spune liberalul Sebastian Burduja.

Potrivit autorului, mesajul cărții este că putem construi România în care vrem să rămânem și că este momentul să ne desprindem din eternul „nu se poate”.

„Așa că pentru fiecare cititor am aceeași provocare: să citească rândurile cu mintea deschisă și să reziste tentației de a gândi că aceste lucruri nu vor fi vreodată posibile în România. Vă asigur că sunt și că le vom înfăptui împreună, iar visul va deveni realitate: o țară din care nimeni să nu mai plece și în care toți cei  plecați să se întoarcă acasă.

Sper ca această carte să pună bazele unui dialog, să fie conturul unui plan de țară, să fie fundația unei noi mișcări: cea fără resemnare, fără blazare și fără scepticism. Doar cu încredere, înțelepciune și unitate, pentru România de mâine”, susține Sebastian Burduja.

„Sâmbăta asta, pe 20 februarie, sunt onorat și bucuros să am prima lansare oficială a cărții Planul pentru România acasă, la Piatra Neamț.

Mi-ar fi plăcut să vă am alături în număr cât mai mare, dar vremurile complicate nu ne permit. Am pregătit o sesiune de autografe, în jurul prânzului, iar pentru participare vă rog să vă înscrieți până joi, ora 14:00:

Folosind acest formular: https://forms.gle/gVrSo9mb4dQk2sSF7

Sau La numărul de telefon: 0749177262

Dacă nu ați cumpărat deja cartea, o găsiți pe site-ul Litera (http://bit.ly/37jzRFY) sau în Diverta (mall-ul Shopping City Piatra Neamț). De asemenea, o puteți achiziționa și de la eveniment (plata doar cu cardul).

Vă mulțumesc și vă aștept alături.

Fragment din cartea planul pentru România, editura Litera, 2020:

„Momentele de cotitură în istoria unui neam au mereu la bază revoluții, sub o formă sau alta. România a făcut o revoluție în 1989, acum mai trebuie să facă încă șapte. De data aceasta intelectuale. Doar așa putem transforma corona-criza în oportunitatea pe care o așteptăm de trei decenii. Peste aceste șapte revoluții, pe care trebuie să le ducem până la capăt, putem pune temelia unui nou Plan pentru România”, a precizat, pe pagina sa de Facebook,  vicepreședintele PNL, Sebastian Burduja.

www.cronicaromana.net

Ultima ora:

ObservatorGabriel Andronache: Digitalizarea sistemului energetic național: soluții și proiecte inovative pentru o infrastructură energetică modernă

PoliticOana Țoiu, despre victimele violenței domestice: ”Nu poate nimeni în locul lor să apeleze la autorități, însă sunt câteva lucruri care le pot fi de ajutor”

EconomieGabriel Andronache: Digitalizarea sistemului energetic național: soluții și proiecte inovative pentru o infrastructură energetică modernă

ExternRadu Carp: Umbra lui Putin în Italia post-Draghi – între Rousseau şi Montesquieu

SocialNicoleta Munteanu: Povestea româncei care este parteneră într-o companie care are în responsabilitate peste 6 miliarde de euro şi care a dezvoltat singură un program unic pentru copiii din toate şcolile din România

EvenimenteFlavia Popa şi Ciprian Stănescu – Climate Change Summit şi cum schimbăm paradigma mediului

CulturaDan Mircea Cipariu: ORLAN, file de corp și auto-hagiografie

EditorialAlexandru Grumaz: După Putin ultranaționaliști? (III) (lecții din războiul din Ucraina)Club Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe