OraNoua.ro
Publicat în 7 ianuarie 2015, 19:20 / 263 elite & idei

Sebastian Huluban a fost numit de Klaus Iohannis consilier de stat

Sebastian Huluban a fost numit de Klaus Iohannis consilier de stat

Presedintele Klaus Iohannis l-a numit, marti, consilier de stat in cadrul Administratiei Prezidentiale pe Sebastian Huluban, fost secretar de stat in Ministerul Apararii Nationale si fost sef al Departamentului pentru politica de aparare din MApN, in perioada mai 2012 – martie 2014. Doctor in istorie al Universitatii Bucuresti, Sebastian Huluban este licentiat in Stiinte Politice al Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca. Huluban este fost ziarist la publicatia oradeana Jurnalul de dimineata si fost sef de cabinet a lui Liviu Maior, fost ministru al Invatamantului si tatal lui George Maior, actualul director al SRI. Sebastian Huluban a fost seful de cabinet al lui Liviu Maior in perioada in care acesta a fost parlamentar de Bihor.

„Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat marti, 6 ianuarie a.c., Decizia privind numirea domnului Sebastian Huluban in functia de consilier de stat in cadrul Administratiei Prezidentiale”, informeazaAdministratia Prezidentiala, intr-un comunicat.

Sursa: http://www.hotnews.ro

Ultima ora:

ObservatorCristina Popescu: Femei celebre din România

PoliticKlaus Iohannis, ședință pe tema Planului Național de Redresare și Reziliență

EconomieAdrian Hatos: Proiectul bugetului de stat pe anul 2021 așază economia românească pe principii liberale: investiții, reforme, creștere economică.

ExternBogdan Aurescu: nominalizarea lui Andrei Muraru în funcţia de ambasador în SUA este „o alegere excelentă”

SocialIulian Crăciun: Despre scandalul exmatriculării studenților la Drept

EvenimenteNicole Moț: Invitație lansare de carte

CulturaCristina Popescu: Femei celebre din România

EditorialIuliana Stan: Femeia si puterea. Gender balance si succes personalClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe