Adriana
Publicat în 13 februarie 2013, 11:31 / 185 elite & idei

Sebastian Huluban, la Reuniunea informala a miniştrilor apărării din statele membre UE

Sebastian Huluban, la Reuniunea informala a miniştrilor apărării din statele membre UE

O delegaţie a Ministerului Apărării Naţionale, condusă de secretarul de stat pentru politica de apărare şi planificare, Sebastian Huluban, participă, în zilele de 12 şi 13 februarie, la Dublin, la Reuniunea informală a miniştrilor apărării din statele membre ale Uniunii Europene.
Întâlnirea se va desfăşura în contextul general al pregătirii Consiliului European din decembrie 2013, dedicat apărării europene, subiect care va fi amplu dezbătut pe timpul activităţii.
Vor mai fi abordate evoluţiile recente din zona Cornului Africii şi regiunea Sahel, cu accent pe iminenta lansare a misiunii UE de instruire din Mali (EUTM Mali), respectiv stadiul operaţiei militare EUNAVFOR Atal

how to get your ex back

anta şi a misiunii UE de instruire din Somalia (EUTM Somalia).
De asemenea, pe agenda reuniunii este inclusă problematica parteneriatelor strategice ale Uniunii cu alte organizaţii internaţionale şi regionale cu vocaţie în materie de securitate – ONU, NATO şi Uniunea African㠖 din perspectiva rolului şi contribuţiei acestora în domeniul managementului crizelor.
Reuniunea informală a miniştrilor apărării din statele membre ale Uniunii Europene va fi prezidată de ministrul irlandez al apărării, Alan Shatter, în contextul exercitării de către Irlanda a Preşedinţiei semestriale a Consiliului UE (1 ianuarie – 30 iunie 2013).
Biroul de Presa al Ministerului Apărării Naţionale

zp8497586rq

Ultima ora:

ObservatorCristina Popescu: Femei celebre din România

PoliticKlaus Iohannis, ședință pe tema Planului Național de Redresare și Reziliență

EconomieAdrian Hatos: Proiectul bugetului de stat pe anul 2021 așază economia românească pe principii liberale: investiții, reforme, creștere economică.

ExternBogdan Aurescu: nominalizarea lui Andrei Muraru în funcţia de ambasador în SUA este „o alegere excelentă”

SocialIulian Crăciun: Despre scandalul exmatriculării studenților la Drept

EvenimenteNicole Moț: Invitație lansare de carte

CulturaCristina Popescu: Femei celebre din România

EditorialIuliana Stan: Femeia si puterea. Gender balance si succes personalClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe