OraNoua.ro
Publicat în 20 februarie 2013, 21:23 / 217 elite & idei

Sergiu Manea – Cine sunt oamenii care detin cheile de la seifurile bancilor?

Sergiu Manea – Cine sunt oamenii care detin cheile de la seifurile bancilor?

Sefii de Trezorerie detin unele dintre cele mai importante sarcini din banci, fiind responsabili pentru toate activitatile de tranzactionare, cu gestionarea riscului de piata monetara si valutara sau cu vanzarea de produse de trezorerie catre clientii persoane fizice si juridice. Wall Streer.ro a publicat cine sunt oamenii care detin cheile de la seifurile bancilor din top 10.

Sergiu Manea (39 de ani) a fost numit anul trecut in functia nou-creata de vicepresedinte Trezorerie, Piete de Capital si Group Large Corporates.

El l-a inlocuit pe Eugen Cirstea, care a ocupat functia de sef al trezoreriei BCR de dinaintea privatizarii bancii.

Sergiu Manea are peste 15 ani de experienta pe pietele financiare si a lucrat in cadrul mai multor banci internationale, precum Citibank, ING, ABN Amro si Bank Austria Creditanstalt. Inainte de a ajunge la BCR, a activat ca partener asociat in cadrul Ithuba Capital, o firma austriaca independenta care ofera servicii de management al activelor si consiliere financiara.

Ultima ora:

ObservatorVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

PoliticRemus Pricopie: Este politica o profesie serioasă?

EconomieNovel Research, Editura Club România: Trenduri în reglementări financiare

ExternIulian Fota, despre concluziile summit-ului Biden-Putin

SocialMarian Staș, despre criteriile pentru școlile-pilot: Cel mai important e să vrea și al doilea să poată

EvenimenteVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

CulturaFlaviu Predescu: Marile portrete ale lui Nadar. Expoziție la Timișoara

EditorialCiprian Stănescu: Educația viitorului în realitatea mixtă. Top 3 provocări pentru Generația ZClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe