OraNoua.ro
Publicat în 20 februarie 2013, 21:23 / 167 elite & idei

Sergiu Manea – Cine sunt oamenii care detin cheile de la seifurile bancilor?

Sergiu Manea – Cine sunt oamenii care detin cheile de la seifurile bancilor?

Sefii de Trezorerie detin unele dintre cele mai importante sarcini din banci, fiind responsabili pentru toate activitatile de tranzactionare, cu gestionarea riscului de piata monetara si valutara sau cu vanzarea de produse de trezorerie catre clientii persoane fizice si juridice. Wall Streer.ro a publicat cine sunt oamenii care detin cheile de la seifurile bancilor din top 10.

Sergiu Manea (39 de ani) a fost numit anul trecut in functia nou-creata de vicepresedinte Trezorerie, Piete de Capital si Group Large Corporates.

El l-a inlocuit pe Eugen Cirstea, care a ocupat functia de sef al trezoreriei BCR de dinaintea privatizarii bancii.

Sergiu Manea are peste 15 ani de experienta pe pietele financiare si a lucrat in cadrul mai multor banci internationale, precum Citibank, ING, ABN Amro si Bank Austria Creditanstalt. Inainte de a ajunge la BCR, a activat ca partener asociat in cadrul Ithuba Capital, o firma austriaca independenta care ofera servicii de management al activelor si consiliere financiara.

Ultima ora:

ObservatorHorea Mihai Bădău: Inteligența Artificială – Ce se va întâmpla

PoliticLudovic Orban: La nivelul primăriilor este nevoie de o reechilibrare a bugetelor locale

EconomieSilviu Cerna: Pericolele populismului macroeconomic

ExternClara Volintiru: Taking stock of ‘election season’ in the Eastern Partnership countries

SocialCiprian Negură: Micro-sesiune marca Skills Of The Future

EvenimenteIon M.Ioniţă, Iulian Fota: Dezbatere Historia Live – Rusia şi Turcia în Nagorno-Karabah, consecinţele războiului

CulturaCristina Popescu: Nuduri în pictura românească

EditorialHorea Mihai Bădău: Inteligența Artificială – Ce se va întâmplaClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe