Matei Bogdan
Publicat în 4 decembrie 2019, 20:43 / 86 elite & idei

Sergiu Manea: Forbes 30 pentru RO30

Sergiu Manea: Forbes 30 pentru RO30

Anul acesta, cu ocazia aniversării a 30 de ani de la Revoluție, am decis să realizăm o listă a celor mai importante personalități de business care au marcat economia românească – „Forbes România 30 pentru RO30”.

La jumătatea anilor 1990, absolvea Academia de Studii Economice din București, iar primul pas în industria bancară l-a făcut alăturându-se BRD. Pentru Sergiu Manea au urmat apoi doi ani petrecuți la ING Bank România, unde a aprofundat cunoștințele despre piețele financiare, iar între 1997 și 1998 a îndeplinit funcția de Senior Trader al Citibank România. Ulterior, a activat în cadrul unor instituții financiare de renume, precum Bank AustriaCreditanstalt sau ABN Amro. A devenit vicepreședinte și membru al comitetului executiv al BCR în anul 2012, iar trei ani mai târziu a fost numit în funcția de președinte executiv al BCR, a doua cea mai mare bancă din sistemul local după active.

www.forbes.ro

Ultima ora:

ObservatorLudovic Orban, mesaj de Ziua Culturii Naţionale

PoliticLudovic Orban, mesaj de Ziua Culturii Naţionale

EconomieCozmin Gușă, despre bugetul MTS: Guvernul sacrifică sportul pentru nişte interese electorale

ExternAndrei Stoian, de vorbă cu H D Hartmann şi Răzvan Munteanu

EvenimenteVictor Vevera și Marian Murguleț au participat la prima ședință de operaționalizare a CYBER INFLUENCE ASSESSMENT AND STRATEGIES CENTER (”CIASC”)

CulturaTeodor Baconschi, Adrian Papahagi, Radu Preda, Mihail Neamţu și alți intelectuali au contribuit la primul număr al Revistei Horeb, editată de Episcopia Hușilor

SocialAdrian Hatos, despre cercetare si mediul digital

MoldovaAndrei Vlasceanu: Tragedie antică şi teatru rusesc la ChişinăuClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe