OraNoua.ro
Publicat în 28 februarie 2012, 22:49 / 169 elite & idei

Sever Voinescu: PDL pregăteşte cartea neagră a privatizărilor PSD

Sever Voinescu: PDL pregăteşte cartea neagră a privatizărilor PSD

PDL a decis, luni, la şedinţa BPN al partidului, să pregătească în două-trei săptămâni cartea neagră a privatizărilor PSD, a anunaţat purtătorul de cuvânt al PDL, Sever Voinescu, potrivit Mediafax.

„PDL a decis astăzi să pregătească cartea neagră a privatizărilor PSD. Credem că românii este important să-şi amintească, dacă au uitat, sau să afle, dacă nu ştiu, de maniera în care PSD, sub guvernarea Adrian Năstase, cu Victor Ponta în Cabinet, a înstrăinat practic economia românească. Relansăm, răspundem dorinţei de dialog al opoziţie pe acest subiect”, a precizat Sever Voinescu.

El a făcut aceste afirmaţii după ce a arătat că la şedinţa BPN al PDL s-a discutat despre „un nou atac mincinos al opoziţiei” la adresa PDL pe tema preţurilor la carburanţi.

Voinescu a susţinut că de la privatizarea Petrom încoace preţurile la carburanţi au crescut pentru că prin acea privatizare „făcută de guvernul Adrian Năstase, sub controlul domnului Ponta, care era şeful corpului de control, statul a renunţat la toate pârghiile de control posibile asupra preţului carburanţilor”.

Voinescu a mai spus că statul a obţinut din acea privatizare puţin peste 600 de milioane de euro, în vreme ce obligaţiile statului din acel contract erau de peste 600 milioane de euro.

„În două-trei săptămâni, PDL va produce această carte a privatizării PSD-iste, pentru că oamenii nu trebuie să uite felul în care guvernările PSD au înstrăinat marile capacităţi ale României, într-un chip suspect”, a mai spus Severin Voinescu.

Ultima ora:

ObservatorSergiu Manea: Forbes 30 pentru RO30

PoliticIon M. Ioniţă: Bădălău şi ai lui

EconomieSergiu Manea: Forbes 30 pentru RO30

ExternIulian Chifu: Un game changer în Brexit – Raportul serviciilor britanice privind ingerinţele Rusiei în referendumul din 2016

EvenimenteMireille Rădoi: Un produs de diplomație culturală – Femei remarcabile din România și din Peru

CulturaRadu Preda: Organizatorii memoriei

SocialAndrei Stoian: Sistemul de învăţământ românesc a acumulat o serie întreagă de probleme

MoldovaAndrei Vlasceanu: Tragedie antică şi teatru rusesc la ChişinăuClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe