OraNoua.ro
Publicat în 28 februarie 2012, 22:49 / 266 elite & idei

Sever Voinescu: PDL pregăteşte cartea neagră a privatizărilor PSD

Sever Voinescu: PDL pregăteşte cartea neagră a privatizărilor PSD

PDL a decis, luni, la şedinţa BPN al partidului, să pregătească în două-trei săptămâni cartea neagră a privatizărilor PSD, a anunaţat purtătorul de cuvânt al PDL, Sever Voinescu, potrivit Mediafax.

„PDL a decis astăzi să pregătească cartea neagră a privatizărilor PSD. Credem că românii este important să-şi amintească, dacă au uitat, sau să afle, dacă nu ştiu, de maniera în care PSD, sub guvernarea Adrian Năstase, cu Victor Ponta în Cabinet, a înstrăinat practic economia românească. Relansăm, răspundem dorinţei de dialog al opoziţie pe acest subiect”, a precizat Sever Voinescu.

El a făcut aceste afirmaţii după ce a arătat că la şedinţa BPN al PDL s-a discutat despre „un nou atac mincinos al opoziţiei” la adresa PDL pe tema preţurilor la carburanţi.

Voinescu a susţinut că de la privatizarea Petrom încoace preţurile la carburanţi au crescut pentru că prin acea privatizare „făcută de guvernul Adrian Năstase, sub controlul domnului Ponta, care era şeful corpului de control, statul a renunţat la toate pârghiile de control posibile asupra preţului carburanţilor”.

Voinescu a mai spus că statul a obţinut din acea privatizare puţin peste 600 de milioane de euro, în vreme ce obligaţiile statului din acel contract erau de peste 600 milioane de euro.

„În două-trei săptămâni, PDL va produce această carte a privatizării PSD-iste, pentru că oamenii nu trebuie să uite felul în care guvernările PSD au înstrăinat marile capacităţi ale României, într-un chip suspect”, a mai spus Severin Voinescu.

Ultima ora:

ObservatorCsibi Magor: „The enemy of good enough is great”

PoliticAdrian Hatos: Investițiile masive și susținerea economiei private trebuie combinate cu reforme care să eficientizeze și să profesionalizeze aparatul de stat

EconomieGruia Stoica a cumpărat terenul pe care se află fabrica sa de vagoane din Debrecen, Ungaria, în urma unei investiţii de 6,5 milioane de euro

ExternRadu Magdin: Options and possible solutions from an Eastern European perspective

SocialCsibi Magor: „The enemy of good enough is great”

EvenimenteSilviu Nate: „Jordan – A Stable and Peaceful Country in a Turbulent Region. A Review of Jordan’s Policy in the Last Decades and Some Future Perspectives”

CulturaIonuţ Vulpescu: Al cui ziceaţi că e Brâncuşi?

EditorialPetre Guran: „În Hristos v-ați și îmbrăcat”Club Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe